• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

vokalelen

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar herkese iyi günler 5 aydır pico kullanıyorum. Gerek sarj sıkıntısı gerek atomizerin akitmasi ve hazır coil yüzünden artık yeni bir mod ve atomizer almak istiyorum. Baktığımda forumdada çok övülen ato olan merlin mini RTA almaya karar verdim. Mod olarak ise kafam biraz karışık doğrusu aliexpresste gördüğüm vapor storm 230 Puma adında 200w (135tl) bi cihaz ve wismec rx2/3 arasında kaldım siz ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Raizo

E-Sigara Kullanıcısı
Hocam almışken acaba merlin mini değil de başka bir atomizer mi tercih etseniz? Ammit Pharoah aromamizer falan daha başarılı atomizerler var. Mod kısmında rx2/3 kullandım sorun yaşamadım fakat bazı sorunlar çıkarma ihtimali var elbette. Puma yı bilmem konusu var forumda ordan bakın isterseniz. Dl ci arkadaşlar size daha iyi yol gösterir ben niye bu kadar yazdım onu da anlamadım :)

• Beğendim
Tepkiler: vokalelen

serkans1

Durukan Rüzgâr
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Merlin mini performans olarak çok güzel, ancak yanında likit şişesi ile gezmek zorunda kalırsın . (Likit kapasitesi 2 ml) Akıtma problemi ile uğraşmak istemiyorsanız obs engine önerebilirim size. Hava kanalı üstte olduğu için sıfır akıtma sorunu. Ancak onda da aromadan 1 tık feragat etmeniz gerekir.

Mod için ise wismec rx200s ve rx300 kullandım. Forumda wismec konusunda genellikle çoğu arkadaşım sıkıntı yaşadı (ben yaşamadım, rx200s'i bir arkadaşa hediye ettim, halen kullanıyor, bende rx300'ü aktif olarak kullanıyorum.) Ama tavsiyem (sıkıntı yaşamamanız adına) wismec seçeneğini eleyin.

Ekleme: picoyu sakın elden çıkarmayın, zor gününüzde her daim sizi üzmez.

• Beğendim
Tepkiler: vokalelen

vokalelen

E-sigara Meraklısı
Merlin mini performans olarak çok güzel, ancak yanında likit şişesi ile gezmek zorunda kalırsın . (Likit kapasitesi 2 ml) Akıtma problemi ile uğraşmak istemiyorsanız obs engine önerebilirim size. Hava kanalı üstte olduğu için sıfır akıtma sorunu. Ancak onda da aromadan 1 tık feragat etmeniz gerekir.

Mod için ise wismec rx200s ve rx300 kullandım. Forumda wismec konusunda genellikle çoğu arkadaşım sıkıntı yaşadı (ben yaşamadım, rx200s'i bir arkadaşa hediye ettim, halen kullanıyor, bende rx300'ü aktif olarak kullanıyorum.) Ama tavsiyem (sıkıntı yaşamamanız adına) wismec seçeneğini eleyin.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Vapor storm un modu aslında uygun ve hafif bir mod fakat işte daha yeni bir mod olduğu için güvenemiyorum. Siz hangi markaları önerirsiniz

vokalelen

E-sigara Meraklısı

Ekleme: picoyu sakın elden çıkarmayın, zor gününüzde her daim sizi üzmez.
Hocam birde aliexpresste bir ürünle karşılaştım merlin mini rta için bombeli likit haznesini 4ml ye kadar çıkaran bir cam alan kullanıcılar tam oturduğunu söylemiş likit yetmeme sorunu bununla asılabilir

serkans1

Durukan Rüzgâr
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Vapor storm un modu aslında uygun ve hafif bir mod fakat işte daha yeni bir mod olduğu için güvenemiyorum. Siz hangi markaları önerirsiniz
Eğer bütçemiz müsaitse , bir kere almışken iyi birşey alın derim. DNA chipli. SX mini falan iyi olur.

O Merlin mini için 4ml olan tank olayını duydum, bakacağım ;)

Aylak Adam

E-Sigara Kullanıcısı
serpent alto varmış bana da onu önerdiler araştırdım biraz gayet iyi yorumları var onu da düşünebilirsin

serkans1

Durukan Rüzgâr
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
@vokalelen sana obs engine tavsiye etmiştim ama elimde Merlin mini de mevcut. İçim zevki ve aroma konusunda Merlin mini kesinlikle. Şimdi Merlin mini ve obs engine ikisini de buharlıyorum. Merlin mini kesinlikle daha iyi. Ahh birde şu likit zırt pırt bitmese :(

vokalelen

E-sigara Meraklısı
@vokalelen sana obs engine tavsiye etmiştim ama elimde Merlin mini de mevcut. İçim zevki ve aroma konusunda Merlin mini kesinlikle. Şimdi Merlin mini ve obs engine ikisini de buharlıyorum. Merlin mini kesinlikle daha iyi. Ahh birde şu likit zırt pırt bitmese :(
Hocam o zaman merlin mini alıyorum ve o size bahsettigim camdan aliyorum :LOL.::LOL.:

SagayaDukusu

E-Sigara Acemi
Eğer bir harici pil şarj cihazınız yoksa öncelikle bundan bir adet edinin. Ayrıca pil bitince kullanabileceğiniz bir yedek piliniz olsun.

Bu ikisi size Pico’yu tekrar sevdirebilir.

vokalelen

E-sigara Meraklısı
  • Beğendim
Tepkiler: serkans1