• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

hsynklkn

E-sigara Meraklısı
Xros 3 ile 2 arasında çok büyük farklar varmıdır? 2 den 3 e geçmeye değermi sizce
Hiç bir fark yok(dış görünüş hari) bence 2 daha iyi sıkılık olarak. 2 yıl kadar 2 kullandım pil ömrü halen ilk gün gibiydi 2 günde bir şarja takardım 2 yılın sonlarına doğru da halen pili iki gün götürüyordu beni.

Oska

E-sigara Meraklısı
Ben de Xros3 yorumumu yazayım buraya.

CaliburnX kullanıyordum kartuş ve coil alayım mı almayayım mı derken biraz daha katayım bu cihazı ve 1 paket te kartuşunu alayım dedim.

Xros3 ü alalı 20 günü biraz geçti sanırım ilk zamanlar hoşuma gitmedi cihaz ama sanırım git gide alıştım.

CaliburnX e göre ağızlık kısmı fazla ısınıyor ve buharı CaliburnX e göre biraz daha fazla sıcak geldi bana. Hatta bunun için elden çıkarmak istedim. Ama sanırım şimdi alıştım. Sebebi de içimi güzel hoşuma gitti pürüzsüz bir içim sunuyor. Aroma denildiği gibi gayet güzel. Bir de beğenmediğim olayı ilk zamanlar hava ayarı tam açık iken fazla havadar geliyordu (caliburnda malum ayar olsa da sadece hep açık olarak kullanabiliyordum)ama şimdi onu da çözdüm bu cihazda hava kanalı tam ortada olmalı bu şekilde gayet ideal oluyor ve ayarı bozulmuyor buna da alıştım güzel oldu. Bir de aklımda Argus P1 vardı ancak o cihazı kullanmasam da yorumlardan o cihazın daha fazla sorunu olduğunu anladım. Kartuş ömrüne gelirsek henüz 20 gün oldu ancak CaliburnX de dahi şimdiye kadar sadece 1 kez (likit sebepli)coil yaktığımı düşünürsek bu cihazın da en az o kadar gideceğini düşünürsek gayet ekonomik olabilir (çünkü bu cihaz kartuş ömrü ile baya övgü almış)

Caliburn da hafif de olsa likit kaçırmasından dolayı ellerim yapış yapış oluyordu. Xros3 te böyle bir sorun yaşamadım henüz.

Ama likit tüketimi konusunda sanırım bu cihaz biraz fazla yakıyor gibi geldi bana😀

Sonuçta Xros3 ü satmamaya karar verip geçen hafta 2.bir kartuşa da başka bir likit doldurup dönüşümlü içiyorum ve şu an gayet memnunum bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.

• Beğendim
Tepkiler: yoruklerliv

yoruklerliv

E-sigara Meraklısı

CaliburnX kullanıyordum kartuş ve coil alayım mı almayayım mı derken biraz daha katayım bu cihazı ve 1 paket te kartuşunu alayım dedim.

Xros3 ü alalı 20 günü biraz geçti sanırım ilk zamanlar hoşuma gitmedi cihaz ama sanırım git gide alıştım.

CaliburnX e göre ağızlık kısmı fazla ısınıyor ve buharı CaliburnX e göre biraz daha fazla sıcak geldi bana. Hatta bunun için elden çıkarmak istedim. Ama sanırım şimdi alıştım. Sebebi de içimi güzel hoşuma gitti pürüzsüz bir içim sunuyor. Aroma denildiği gibi gayet güzel. Bir de beğenmediğim olayı ilk zamanlar hava ayarı tam açık iken fazla havadar geliyordu (caliburnda malum ayar olsa da sadece hep açık olarak kullanabiliyordum)ama şimdi onu da çözdüm bu cihazda hava kanalı tam ortada olmalı bu şekilde gayet ideal oluyor ve ayarı bozulmuyor buna da alıştım güzel oldu. Bir de aklımda Argus P1 vardı ancak o cihazı kullanmasam da yorumlardan o cihazın daha fazla sorunu olduğunu anladım. Kartuş ömrüne gelirsek henüz 20 gün oldu ancak CaliburnX de dahi şimdiye kadar sadece 1 kez (likit sebepli)coil yaktığımı düşünürsek bu cihazın da en az o kadar gideceğini düşünürsek gayet ekonomik olabilir (çünkü bu cihaz kartuş ömrü ile baya övgü almış)

Caliburn da hafif de olsa likit kaçırmasından dolayı ellerim yapış yapış oluyordu. Xros3 te böyle bir sorun yaşamadım henüz.

Ama likit tüketimi konusunda sanırım bu cihaz biraz fazla yakıyor gibi geldi bana😀

Sonuçta Xros3 ü satmamaya karar verip geçen hafta 2.bir kartuşa da başka bir likit doldurup dönüşümlü içiyorum ve şu an gayet memnunum bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.
Abi deneyimlerin için teşekkürler. Ben de xros 3 kullanısı olarak sana likit soracağım. Hangi likitleri kullandın arasında en sevdiklerin nedir.

Oska

E-sigara Meraklısı
Abi deneyimlerin için teşekkürler. Ben de xros 3 kullanısı olarak sana likit soracağım. Hangi likitleri kullandın arasında en sevdiklerin nedir.
Valla likit kişiden kişiye değişir. Ben 2 kartuş kullanırım dönüşümlü . Birinde mutlaka tütünlü olur diğerinde biraz daha tatlı likit olur (kahve ile tüketmek için)Likit denk gelen her yerden alıyorum işte deneme yanılma kendim de demliyorum. Ama 2022 aralıkta ilk cihaz alırken Halo Tribeca almıştım o bir başkaydı gerçekten. Denk gelirse bir tane daha alacağım. Tütünlü harici likitler uzun kullanımda gün içinde bayıyor. Her ne kadar tam olarak sigara tadına benzemese de sonuçta biz sigara içerken pastane tadında ya da meyveli sigara içmiyorduk😀

• Beğendim
Tepkiler: wanxpy

lipanthyl

E-sigara Meraklısı

10 gündür kullanıyorum dediğiniz gibi akıtma yok, içimi pürüzsüz ve Caliburn dan sonra aroması çok güzel geliyor. Asıl değinmek istediğim kısım ise evet, likiti fazla yakıyor 😂

Hakan2200

E-sigara Meraklısı
Smok novo 5 çıkarmış.
Üstten dolum
Nefes sensörü
Led ekran
Hava kanalı ayarı mevcut
Sizce xros3' ile karşılaştırdığınızda, xros3'e kafa tutabilirmi. ?

Son düzenleme:

Quattrology

E-sigara Meraklısı
Selamlar dostlar, konuyu epey bi okudum ama tam cevap bulamadım.
Xros 3 ve xros 3 miniyi kullanmış olup, xros 3’ün en kapalı hava ayarıyla xros 3 mini’nin sabit olan çekimini sıkılık ve pürüzsüzlük anlamında karşılaştırabilecek var mı? Genelde hava ayarlı cihazlardaki en sıkı hal pürüzsüz tok bir sıkılıktan ziyade suni zorlama bir sıkılık gibi hissettiriyor. Bunda böyle hisseden oldu mu? Ve de mini’nin sıkılığından memnun olmayan, yorucu bulan kullanıcılar var mı?
Aslında tuş olmamasından dolayı mini’yi tercih etmek istiyorum, hava ayarı işi beni şüpheye düşürüyor çoğunlukla sıkı ayarda kullanacak biri olarak ayar olması avantaj mı olur yoksa aslında dezavantaj mı olur bilemedim.

• Beğendim
Tepkiler: Dreampark34

lipanthyl

E-sigara Meraklısı
Mini kullanmadım ama Nano kullanıyorum. Hava ayarı kapalı şekilde 0.6 ve 1.0 da içemiyorum. Bahsettiğiniz gibi zorluyor, içim zevki alamıyorum.

• Beğendim
Tepkiler: Quattrology

anil_

E-sigara Meraklısı
Xros 3 ve xros 3 miniyi kullanmış olup, xros 3’ün en kapalı hava ayarıyla xros 3 mini’nin sabit olan çekimini sıkılık ve pürüzsüzlük anlamında karşılaştırabilecek var mı? Genelde hava ayarlı cihazlardaki en sıkı hal pürüzsüz tok bir sıkılıktan ziyade suni zorlama bir sıkılık gibi hissettiriyor. Bunda böyle hisseden oldu mu? Ve de mini’nin sıkılığından memnun olmayan, yorucu bulan kullanıcılar var mı?
Aslında tuş olmamasından dolayı mini’yi tercih etmek istiyorum, hava ayarı işi beni şüpheye düşürüyor çoğunlukla sıkı ayarda kullanacak biri olarak ayar olması avantaj mı olur yoksa aslında dezavantaj mı olur bilemedim.
Mini kullanıyorum. Hava ayarı gayet yerinde. Benim için ideal. Ayrıca sağında ve solunda iki tane küçük delik var. Daha sıkı isteyen birini veya ikisini parmağıyla kapatabilir ama ben denedim fakat hiç gerek duymadım. Cihazdan da çok memnunum. Tek olumsuzluk likidi fazla harcıyor ama benim için çok sorun değil.

• Beğendim

Quattrology

E-sigara Meraklısı
Mini kullanmadım ama Nano kullanıyorum. Hava ayarı kapalı şekilde 0.6 ve 1.0 da içemiyorum. Bahsettiğiniz gibi zorluyor, içim zevki alamıyorum.
teşekkürler hocam tahmin ettiğim gibi, yalnız şimdi aklıma şu takıldı. Ben başta soruyu sorarken mini’nin sıkılığının dengi xros3/3nano’daki en sıkı ayardır diye tahmin ediyordum ancak belki de mini sıkılığı dengi diğerlerinde orta ayarda falanda olabilir. Siz mini kullanmamışsınız ama bu durumu burdan genel herkese sormuş olayım :) Bu arada 3 nano’yu forumdan mı tedarik ettiniz ben bulamadım. Hava ayarı işi içime sinerse 3nano xros3’ten daha mantıklı olur tuş olmadığı için.

Mini kullanıyorum. Hava ayarı gayet yerinde. Benim için ideal. Ayrıca sağında ve solunda iki tane küçük delik var. Daha sıkı isteyen birini veya ikisini parmağıyla kapatabilir ama ben denedim fakat hiç gerek duymadım. Cihazdan da çok memnunum. Tek olumsuzluk likidi fazla harcıyor ama benim için çok sorun değil.

Cevap için teşekkürler hocam.

• Beğendim
Tepkiler: anil_

lipanthyl

E-sigara Meraklısı
teşekkürler hocam tahmin ettiğim gibi, yalnız şimdi aklıma şu takıldı. Ben başta soruyu sorarken mini’nin sıkılığının dengi xros3/3nano’daki en sıkı ayardır diye tahmin ediyordum ancak belki de mini sıkılığı dengi diğerlerinde orta ayarda falanda olabilir. Siz mini kullanmamışsınız ama bu durumu burdan genel herkese sormuş olayım :) Bu arada 3 nano’yu forumdan mı tedarik ettiniz ben bulamadım. Hava ayarı işi içime sinerse 3nano xros3’ten daha mantıklı olur tuş olmadığı için.

Cevap için teşekkürler hocam.
Mini de iki delik varmış, muhtemelen biraz daha ferahtır içimi.
Forumdan tedarik edemedim, satıcılara gelmedi 1 aydır. Forum dışından tedarik ettim ve sanırsam son ürünü almışım, aldığım gibi satıştan kaldırıldı. Bir daha da bulamadım bulabilirsem tekrar almayı düşünüyorum çok memnunum.

• Beğendim

Hakan2200

E-sigara Meraklısı
Tuş olması her halükarda daha iyidir.
Nefes sensörü arızalanırsa tuşu kullanabilirsiniz.
Tuşlu cihazlarda cihaza 5 defa arka arkaya bastığınızda cihazı tam kapatıyorsunuz ve resetlemiş sayılıyorsunuz.
nefes sensörü problem yaratınca cihazı resetleme şansınız yok.
Gerçi sırf tuş kilidi olmaması sebebiyle smok novo 5 düşünebiliyorum bazen.

Dreampark34

E-sigara Meraklısı
Sırf şimdi bu nefes sönsörü bozulması düşüncesi yüzünden yanın ekstradan 4 lü kartuşla beraber Xcros 3 siparişi verdim. Bakalım umarım mutlu eder.