Ben de Xros3 yorumumu yazayım buraya.
CaliburnX kullanıyordum kartuş ve coil alayım mı almayayım mı derken biraz daha katayım bu cihazı ve 1 paket te kartuşunu alayım dedim.
Xros3 ü alalı 20 günü biraz geçti sanırım ilk zamanlar hoşuma gitmedi cihaz ama sanırım git gide alıştım.
CaliburnX e göre ağızlık kısmı fazla ısınıyor ve buharı CaliburnX e göre biraz daha fazla sıcak geldi bana. Hatta bunun için elden çıkarmak istedim. Ama sanırım şimdi alıştım. Sebebi de içimi güzel hoşuma gitti pürüzsüz bir içim sunuyor. Aroma denildiği gibi gayet güzel. Bir de beğenmediğim olayı ilk zamanlar hava ayarı tam açık iken fazla havadar geliyordu (caliburnda malum ayar olsa da sadece hep açık olarak kullanabiliyordum)ama şimdi onu da çözdüm bu cihazda hava kanalı tam ortada olmalı bu şekilde gayet ideal oluyor ve ayarı bozulmuyor buna da alıştım güzel oldu. Bir de aklımda Argus P1 vardı ancak o cihazı kullanmasam da yorumlardan o cihazın daha fazla sorunu olduğunu anladım. Kartuş ömrüne gelirsek henüz 20 gün oldu ancak CaliburnX de dahi şimdiye kadar sadece 1 kez (likit sebepli)coil yaktığımı düşünürsek bu cihazın da en az o kadar gideceğini düşünürsek gayet ekonomik olabilir (çünkü bu cihaz kartuş ömrü ile baya övgü almış)
Caliburn da hafif de olsa likit kaçırmasından dolayı ellerim yapış yapış oluyordu. Xros3 te böyle bir sorun yaşamadım henüz.
Ama likit tüketimi konusunda sanırım bu cihaz biraz fazla yakıyor gibi geldi bana
Sonuçta Xros3 ü satmamaya karar verip geçen hafta 2.bir kartuşa da başka bir likit doldurup dönüşümlü içiyorum ve şu an gayet memnunum bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.