• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

_sniper_

E-sigara Meraklısı
2 haftadır kullanıyorum. Başlarda bir akıtma problemi yaşadım o da büyük ihtimal çok likit koymaktan. kartuşdaki kırmızı oringi geçmiyorum daha doğrusu coildeki pamuğun üzerine kadar koyuyorum yeterli geliyor. Aroma konusunda mükemmel ötesi şuan aromada bir azalma görmedim. Bakalım kartuş ne kadar gidecek. Şuan üzerindeki kartuş 1.0 ohm olanı. Forumdan da yedek aldım bakalım nasıl olacak ileride.

groveciz

E-sigara Meraklısı
2 haftadır kullanıyorum. Başlarda bir akıtma problemi yaşadım o da büyük ihtimal çok likit koymaktan. kartuşdaki kırmızı oringi geçmiyorum daha doğrusu coildeki pamuğun üzerine kadar koyuyorum yeterli geliyor. Aroma konusunda mükemmel ötesi şuan aromada bir azalma görmedim. Bakalım kartuş ne kadar gidecek. Şuan üzerindeki kartuş 1.0 ohm olanı. Forumdan da yedek aldım bakalım nasıl olacak ileride.
hocam merhabalar 1.0'ı nereden aldınız acaba söyleyebilir misiniz?

Oska

E-sigara Meraklısı
Bir günlük tüketim 8-10 ml
Zincir çekim fazlasıyla yapıyorum. 1.0 ohm kartuş 6-7 gün gidiyor bana.
Normal bir tüketimde 10-15 güne çıkar diye tahmin ediyorum hocam.
Yapma hocam senden cihaz aldım daha yeni sayılır, caliburn da bile coil kullanım süresi çok uzun bu cihazı ise öve öve bitiremediler bakalım uzun vadede nasıl olacak. Sen de tabi kartuş çok haftalı tak çıkar ohh 😀

Kenanosman

E-sigara Meraklısı
Xros3 nano, vinci3 vs yada degistirilebilir coilli pod mod tavsiyesi olan varmi? Argus air baya eskidi yeni cihaz ariyorum.

Son düzenleme:

furkannkaraer

E-sigara Meraklısı
1.2 ile başladım sonra 0.6yı bi deneyeyim dedim acayip hoşuma gitti 1 ayı geçtik sanırım hala problem yok ama çok dumanı var 1.0 veya 0.8 ile yola devam edeceğim gibi duruyor hayırlısı bakalım

lipanthyl

E-sigara Meraklısı
1.2 ile başladım sonra 0.6yı bi deneyeyim dedim acayip hoşuma gitti 1 ayı geçtik sanırım hala problem yok ama çok dumanı var 1.0 veya 0.8 ile yola devam edeceğim gibi duruyor hayırlısı bakalım
0.8 yüksek aroma, 1.2 fazla duman vermiyor mu? Cihazı yeni aldım 0.6 var üstünde, dumanı fena değil ama aroması çok güzel. Sadece sıcak buhar veriyor o da damağımı yakıyor biraz. 1.0 çok beğeniliyor diye biliyorum bu cihazda.

hsynklkn

E-sigara Meraklısı
Yeni bir konu nasıl açılıyor?
Likit takas yada likit aroma hediyeleşme konusu açsak nasıl olur benim elimde beğenmediğim premium aroma ve beğenmediğim premium likit ve salt likitler var.

mavipapagan

E-sigara Meraklısı
Xros 3 ile ilgili sıcak buhar yorumu okudum birkaç tane. Bu cihaz sıcak buhar mı veriyor?

murro

E-sigara Meraklısı
1 ohm kartuş kullanıyorum. Ilık - soğuk arası bir buhar veriyor.

edi_irvine

E-sigara Meraklısı
seramik coil değişimi yapan var mı. yada deneyen oldumu. bu seramik coil satan bulabilirsem kartuş maliyeti baya uygun olacak.

• Beğendim
Tepkiler: Hakan2200

Hakan2200

E-sigara Meraklısı
xrox kartuşlar birbiriyle uyumlu mu ?
xros v1, xros v2, xros 3, xros mini bulabildiğimizin kartuşunu alsak kullanabilirmiyiz.

0zguryilmaz

E-sigara Meraklısı
Xros 3 ile 2 arasında çok büyük farklar varmıdır? 2 den 3 e geçmeye değermi sizce