• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

adanalar

E-Sigara Kullanıcısı
Uzun araştırmalar sonucunda, pod mod olarak vaporesso xros 3 aldım. Ürün Avrupa’da çok yaygın ve çok övülüyor.

Buna dayanarak xros 3 tercih ettim.

Türkiye’de ne youtube’da ne de başka yerlerde detaylı anlatımı yok. Bu sayfada xros 3 ile ilgili detayları tek tek paylaşacağım.

Buraya kadar yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

eskral26

E-sigara Meraklısı
Bende sizin yorumlardan yola çıkarak XROS 3 aldım. Ürün güzel gibi görünüyor tabi kullandıktan sonra tekrar yorumlamak isterim merakla gelmesini bekliyorum bende sana teşekkür ederim. @Aduket ten aldım ben bu arada.

1B1Z4

E-sigara Meraklısı
Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Oldukça memnunum. Aroma çok iyi. Sarjı 2 gün gidiyor. Günde 1 paket içiyordum bırakmadan önce. Sadece 1.2 ve 1.0 podlarla salt tüketiyorum.

• Beğendim
Tepkiler: adanalar

Majisyen

E-sigara Meraklısı
Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Oldukça memnunum. Aroma çok iyi. Sarjı 2 gün gidiyor. Günde 1 paket içiyordum bırakmadan önce. Sadece 1.2 ve 1.0 podlarla salt tüketiyorum.
1.2 ohm nasıl hocam eski kartuş olduğu için akıtma olduğu söyleniyordu

adanalar

E-Sigara Kullanıcısı
Argus p1 kullanıyorum 1 hafta oldu aroma konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. XROS 3 almayı düşünüyorum.
Hocam yapmayın ya. Ben de tam argus p1 siparişi vereceklen son anda xros 3 sipariş ettim

Argus p1 tırt mı çıktı hocam? Onu da çok övüyorlardı?

Eleman Sanchez

E-sigara Meraklısı
Önceliğim sadece aroma. Xros 3, Argus Pod ve Luxe Xr arasında kaldım. Sizce en iyi aromayı hangisinden alırım? Bir de Xros 3 ile Xros 3 mini arasında hangisini tercih etmeli? Farkları sadece boyutları mı? Teşekkürler şimdiden.

yasin33

E-sigara Meraklısı
Uzun araştırmalar sonucunda, pod mod olarak vaporesso xros 3 aldım. Ürün Avrupa’da çok yaygın ve çok övülüyor.

Buna dayanarak xros 3 tercih ettim.

Türkiye’de ne youtube’da ne de başka yerlerde detaylı anlatımı yok. Bu sayfada xros 3 ile ilgili detayları tek tek paylaşacağım.

Buraya kadar yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
İlk xross3 fikrini ben soktum kafanıza inşallah güzel çıkar kendimi kötü hissederim yoksa 😂 araştırmadığım ürün kalmadı bana en uygun cihaz xros 3 olduğu için @Aduket ten bende satın aldım gelince detaylı yorumlarız

• Beğendim

adanalar

E-Sigara Kullanıcısı
İlk xross3 fikrini ben soktum kafanıza inşallah güzel çıkar kendimi kötü hissederim yoksa 😂 araştırmadığım ürün kalmadı bana en uygun cihaz xros 3 olduğu için @Aduket ten bende satın aldım gelince detaylı yorumlarız
Vallahi siz soktunuz hocam. Ama kötü çıkarsa vebali de size kalır😂

Majisyen

E-sigara Meraklısı
1.2 coil ile sicratma yaşadıklarını söyleyenler olmuştu. Sanırım 1.0 ohm ve 0.6 ohm en iyisi gibi duruyor

1B1Z4

E-sigara Meraklısı
Önceliğim sadece aroma. Xros 3, Argus Pod ve Luxe Xr arasında kaldım. Sizce en iyi aromayı hangisinden alırım? Bir de Xros 3 ile Xros 3 mini arasında hangisini tercih etmeli? Farkları sadece boyutları mı? Teşekkürler şimdiden.

Bende XR da var. DL ve MTL farkı var cihazlar arasında. Siz once kullanim tipine karar vermelisiniz. Luxe XR RDL ve MTL yapabiliyor fakat MTL’de bir Xross3 kullanım kolaylığı veya performansı beklemeyin derim.

1B1Z4

E-sigara Meraklısı
Söylemeyi unutmuşum hocam, MTL arıyorum ben. Aroma açısından Xros 3'ü öneriyorsunuz gibi anlıyorum ben?
XR’ın aroması bir tık daha iyi ancak MTL kullanacaksanız XROS3’un auto draw’a sahip olması, ince yapısı ve coillerinin daha dayanıklı olması nedeniyle bu ufak aroma farkı rahatlıkla göz ardı edilebilir diye düşünüyorum hocam. Bir de XROS daha sıkı bir çekim sunuyor benim tecrüme göre. XROS3 alın bence hiç RDL içmiyorsanız.

• Beğendim
Tepkiler: Eleman Sanchez

Crawlor

E-sigara Meraklısı
Hocam yapmayın ya. Ben de tam argus p1 siparişi vereceklen son anda xros 3 sipariş ettim

Argus p1 tırt mı çıktı hocam? Onu da çok övüyorlardı?
İki cihazıda kullananlar zaten xros3 aroma konusunda daha iyi diyor, ben yinede argusp1 aldım görüntüsünden ötürü,bu kadarını beklemiyordum.Xros gelince aroma konusunda yorumlarınızı bekliyorum

• Beğendim

aykut..

E-sigara Meraklısı
Aldım alacam neredeyse ama kartuş olayı aklıma takıldı eski modellerin kartuşu uyumlu oluyor sanırım ama xros3'de yeni model kartuşlar varmış galiba onları bulabilecek miyiz?