Arkadaşlar ürün kullancılırından yorumlarını bekliyorum. Piyasaya yeni çıkan bi ürün çift pilli ve 70 gram. Malumdan fiyatı da baya uygun ..

Preheat gibi bi ismi vardı sanırım bir çok modda mevcut bu özellik. Özellikle kalın teller geç ısındığı için mod sizin ayarladığınız voltu ilk saniyelerde daha yüksek verip daha çabuk ısınmayı ve boş çekim yapmamayı sağlıyor.merhaba arkadaşlar ben birey danışacaktım 2 gün önce puma mod aldım benim sıkıntım su i joy rdta ve perless rda atomizer var ikisinde de wattı 45 ayarlayıp voltuda 4.10 ayarladıgımda atesleme yaptıgımda volt 4.50ye cıkıyor sonra 4.30 sonrada 4.20 kalıyor ateşlemeden cekınce elımı tekrar 4.10 dönüyor sadece volt oynuyor ohm yada watta oynama yok pilleri ve atoları bır arkadasımda puma mod var onda denedim onda volt oynaması yapmıyor güncelleme yapsam düzelirmi diye uğraştım bu seferde kendi sitesinden indirdiğim programı kurdum program modu görmüyor yardımcı olabilirmisiniz bu konuda bu arada biraz uzun oldu yazı ama kusura bakmayın
İçine likit sızmış veya lehim atmış olabilir hocam. Açıp bakmakta fayda var.Selamın aleyküm ben bişey sorucaktim ben vapor storm puma aldım ancak bir ay sonra pamuklamasini yaparken ekran gitti ve bir daha gelmedi bu neden olmuş olabilir acaba bir bilgisi olan varmi ?
Pumaların ekran parlaklığı bir hayli yüksek. Bu sesi de ekran yapıyor hocam. Anormal bir durum yok. Kulağa hafif yaklaştırılınca duyulan bir ses söz konusu olabilir. Fakat endişelenmeyin.Selam arkadaşlar,
30 küsur sayfayı okuma fırsatım olmadı. Yazacağım sorun belki de kroniktir, onu da bilmiyorum. Bir süredir bu modu kullanıyorum ama bugün ilk defa bir şey fark ettim. Ekran açık kaldığı sürece saatin tik takları gibi ses geliyor. Ekran sönünce o ses de duruyor. Yaklaşık 10 gündür kullanmama rağmen hiç böyle bir şey dikkatimi çekmedi. Ses, dikkat çekici bir düzeyde olduğu için daha önce olsa dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum.
Bu sorunu yaşayan var mıdır? Varsa da bir çözümü var mıdır? Cihaza herhangi bir güncelleme atmadım.
Pumaların ekran parlaklığı bir hayli yüksek. Bu sesi de ekran yapıyor hocam. Anormal bir durum yok. Kulağa hafif yaklaştırılınca duyulan bir ses söz konusu olabilir. Fakat endişelenmeyin.
MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ikinci el satış ilanlarını takip edin derim . Bazen denk geliyor çünkü.Arkadaşlar merhaba. Benim puma mod kozmetik olarak çok yıprandı. Düşmekten kapağında mıknatıs kalmadı. Bu yüzden arızalı bir puma almak istiyorum. Sadece kasasını kullanacağım. Ekranı, boardı vs olmasa olur. Satan var mı?
Hocam ikinci el satış ilanlarını takip edin derim . Bazen denk geliyor çünkü.
Hocam daha önce bir konuda okumuştum mod sürekli ohm ölçümü yaptığı için bu sesin geldiğini söylüyorlardı belki sizin cihazda da durum öyledir.Hocam ses o kadar az değil. Masanın üzerinde dururken bile o sesi duydum. Kulağa yaklaştırılınca duyulan sesleri biliyorum. Kuzenimin Puma'sında öyleydi. Ateşleme tuşuna bastıktan bir müddet sonra daha devam ediyordu. Ama bu öyle değil maalesef, daha güçlü bir ses.
Hocam daha önce bir konuda okumuştum mod sürekli ohm ölçümü yaptığı için bu sesin geldiğini söylüyorlardı belki sizin cihazda da durum öyledir.
Belki de bilemiyorum hocam. Şu an o ses yok mesela. 1-2 gün devam etti ve sustu.
Arkadaşlar bu modda ohm kilitlemeyi bilen var mı acaba?
+ ve ateşleme tuşunu birlikte basın diyen olmuş yabancı sitelerde ama öyle olmuyor.
Modda hiç yok desem ikinci el aldım ve aldığımda ohm kilitli idi.