• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Flomy82

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar ürün kullancılırından yorumlarını bekliyorum. Piyasaya yeni çıkan bi ürün çift pilli ve 70 gram. Malumdan fiyatı da baya uygun ..

Vapor-Storm-Storm230-Bypass-200W-VW-TC-Box-Mod-Vapes-Fashion-Mod-Support-Dual-18650-Battery.jpg_640x640.jpg

Harun0637

E-sigara Meraklısı
Selamın aleyküm ben bişey sorucaktim ben vapor storm puma aldım ancak bir ay sonra pamuklamasini yaparken ekran gitti ve bir daha gelmedi bu neden olmuş olabilir acaba bir bilgisi olan varmi ?

Diazepam

E-Sigara Kullanıcısı
merhaba arkadaşlar ben birey danışacaktım 2 gün önce puma mod aldım benim sıkıntım su i joy rdta ve perless rda atomizer var ikisinde de wattı 45 ayarlayıp voltuda 4.10 ayarladıgımda atesleme yaptıgımda volt 4.50ye cıkıyor sonra 4.30 sonrada 4.20 kalıyor ateşlemeden cekınce elımı tekrar 4.10 dönüyor sadece volt oynuyor ohm yada watta oynama yok pilleri ve atoları bır arkadasımda puma mod var onda denedim onda volt oynaması yapmıyor güncelleme yapsam düzelirmi diye uğraştım bu seferde kendi sitesinden indirdiğim programı kurdum program modu görmüyor yardımcı olabilirmisiniz bu konuda bu arada biraz uzun oldu yazı ama kusura bakmayın
Preheat gibi bi ismi vardı sanırım bir çok modda mevcut bu özellik. Özellikle kalın teller geç ısındığı için mod sizin ayarladığınız voltu ilk saniyelerde daha yüksek verip daha çabuk ısınmayı ve boş çekim yapmamayı sağlıyor.

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diazepam

E-Sigara Kullanıcısı
Selamın aleyküm ben bişey sorucaktim ben vapor storm puma aldım ancak bir ay sonra pamuklamasini yaparken ekran gitti ve bir daha gelmedi bu neden olmuş olabilir acaba bir bilgisi olan varmi ?
İçine likit sızmış veya lehim atmış olabilir hocam. Açıp bakmakta fayda var.

antitu

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Selam arkadaşlar,

30 küsur sayfayı okuma fırsatım olmadı. Yazacağım sorun belki de kroniktir, onu da bilmiyorum. Bir süredir bu modu kullanıyorum ama bugün ilk defa bir şey fark ettim. Ekran açık kaldığı sürece saatin tik takları gibi ses geliyor. Ekran sönünce o ses de duruyor. Yaklaşık 10 gündür kullanmama rağmen hiç böyle bir şey dikkatimi çekmedi. Ses, dikkat çekici bir düzeyde olduğu için daha önce olsa dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum.

Bu sorunu yaşayan var mıdır? Varsa da bir çözümü var mıdır? Cihaza herhangi bir güncelleme atmadım.

Diazepam

E-Sigara Kullanıcısı
Selam arkadaşlar,

30 küsur sayfayı okuma fırsatım olmadı. Yazacağım sorun belki de kroniktir, onu da bilmiyorum. Bir süredir bu modu kullanıyorum ama bugün ilk defa bir şey fark ettim. Ekran açık kaldığı sürece saatin tik takları gibi ses geliyor. Ekran sönünce o ses de duruyor. Yaklaşık 10 gündür kullanmama rağmen hiç böyle bir şey dikkatimi çekmedi. Ses, dikkat çekici bir düzeyde olduğu için daha önce olsa dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum.

Bu sorunu yaşayan var mıdır? Varsa da bir çözümü var mıdır? Cihaza herhangi bir güncelleme atmadım.
Pumaların ekran parlaklığı bir hayli yüksek. Bu sesi de ekran yapıyor hocam. Anormal bir durum yok. Kulağa hafif yaklaştırılınca duyulan bir ses söz konusu olabilir. Fakat endişelenmeyin.

antitu

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Pumaların ekran parlaklığı bir hayli yüksek. Bu sesi de ekran yapıyor hocam. Anormal bir durum yok. Kulağa hafif yaklaştırılınca duyulan bir ses söz konusu olabilir. Fakat endişelenmeyin.

Hocam ses o kadar az değil. Masanın üzerinde dururken bile o sesi duydum. Kulağa yaklaştırılınca duyulan sesleri biliyorum. Kuzenimin Puma'sında öyleydi. Ateşleme tuşuna bastıktan bir müddet sonra daha devam ediyordu. Ama bu öyle değil maalesef, daha güçlü bir ses.

candumann

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar merhaba. Benim puma mod kozmetik olarak çok yıprandı. Düşmekten kapağında mıknatıs kalmadı. Bu yüzden arızalı bir puma almak istiyorum. Sadece kasasını kullanacağım. Ekranı, boardı vs olmasa olur. Satan var mı?

dclsrkn

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar merhaba. Benim puma mod kozmetik olarak çok yıprandı. Düşmekten kapağında mıknatıs kalmadı. Bu yüzden arızalı bir puma almak istiyorum. Sadece kasasını kullanacağım. Ekranı, boardı vs olmasa olur. Satan var mı?
Hocam ikinci el satış ilanlarını takip edin derim . Bazen denk geliyor çünkü.

Kruelxx

E-Sigara Acemi
Hocam ses o kadar az değil. Masanın üzerinde dururken bile o sesi duydum. Kulağa yaklaştırılınca duyulan sesleri biliyorum. Kuzenimin Puma'sında öyleydi. Ateşleme tuşuna bastıktan bir müddet sonra daha devam ediyordu. Ama bu öyle değil maalesef, daha güçlü bir ses.
Hocam daha önce bir konuda okumuştum mod sürekli ohm ölçümü yaptığı için bu sesin geldiğini söylüyorlardı belki sizin cihazda da durum öyledir.

antitu

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Hocam daha önce bir konuda okumuştum mod sürekli ohm ölçümü yaptığı için bu sesin geldiğini söylüyorlardı belki sizin cihazda da durum öyledir.

Belki de bilemiyorum hocam. Şu an o ses yok mesela. 1-2 gün devam etti ve sustu.

candumann

E-sigara Meraklısı
Belki de bilemiyorum hocam. Şu an o ses yok mesela. 1-2 gün devam etti ve sustu.

Yaklaşık 1.5 yıl oldu sanırım modu alalı. Bende o ses hep var. Henüz bir sıkıntı çıkmadı. Bilginiz olsun.

Özellikle ekran açıkken kulağınıza yaklaştırınca bir cızırtı geliyor. O ses bazen yükseliyor ama sanırım pille alakalı. Ben pilleri değiştirdikten sonra bir daha duymadım o sesin yükseldiğini.

• Beğendim
Tepkiler: Vanquest

candumann

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar, nazar değdi cihaza. :D 2 gündür saçma bir şekilde her 2 çekimde bir New Coil durumuna düşüyor cihaz. Artı basarsan fena, 40w için 6volt filan basıyor :D

510 pin temiz, içini de açtım, sızma vs durumu yok. Kablolar sağlam, ama yine de lehimleri tazeledim.

Ato manta, onu da tekrar sardım defalarca.

Başına gelen var mı?

noneed82

E-Sigara Kullanıcısı
Puma mod guncellenmıyor arkadaslar,programı kuruyorum hersey sorunsuz ama soylenıldıgı gıbı cıhazı baglamama ragmen cıhazı gormuyor

İbrahimK

İbrahimK
Web sitesi
www.esfvape.com
Arkadaşlar bu modda ohm kilitlemeyi bilen var mı acaba?
+ ve ateşleme tuşunu birlikte basın diyen olmuş yabancı sitelerde ama öyle olmuyor.
Modda hiç yok desem ikinci el aldım ve aldığımda ohm kilitli idi.

ilk.erat

E-sigara Meraklısı
s.a arkadaşlar puma baby 80w ateşleme yapıyorum arada tekliyor boşa çekiyorum tel ısınmıyor likit akmamış söktüm baktım. patlar diye korkuyorum öneri olan var mı ne yapmam gerekiyor son 2 gün de böyle bir sorun oldu ohm 0.76ohm / 16.0w değerleri . yardım ederseniz sevinirim.

Galio

E-sigara Meraklısı
şu puma 200w mod'u bi bulamadım kaç gündür arkadaş ya :) yok mu sıfır yada 2. eli temiz satan