dostum merhaba. hala kullanıyor musun berserker'i? memnun musun?Bende 1.5 aydır berserker v1.5 kullanıyorum. İçimi keyifli, soft bir aroması var. Boğaz vurumu 10/7 diyebilirim
Güzel ato![]()
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
satılığa çıkarsa talibim dostumKonuyu biraz hortlatalım. Bu sabah elime geçti. İleride editlemek üzere yerimi ayırayım
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
satılığa çıkarsa talibim dostum![]()
Ne gibi bir hüsran? Ben de 3 tane var, bana hüsran yaşatiyorlar da ben mi fark edemedimİlk 24 mm'lik versiyonu hüsran ile sonuçlanmıştı. Bu versiyonu öven çok var, 24 mmlik olanla kıyaslayacak olan var mı?
5052Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk 24 mm'lik versiyonu hüsran ile sonuçlanmıştı. Bu versiyonu öven çok var, 24 mmlik olanla kıyaslayacak olan var mı?
Edit yanlış alıntıİlk 24 mm'lik versiyonu hüsran ile sonuçlanmıştı. Bu versiyonu öven çok var, 24 mmlik olanla kıyaslayacak olan var mı?
hocam kenarlara cikan sizinti ara bolmede biriken likitten kaynakli ben fazla doldurmuyorum ayni sizinti bende de varv1 24mm kısa süre kullanma imkanı bulmuştum. Aman aman sorun yaşamamakla beraber hatırladığım o zaman en yaygın sorun akıtma sorunu idi. Hatta hem 22 hem 24mm de genel kanı alttan dolum yapma gerekliliği idi.
Şöyle söyleyeyim v1.5 aldığımdan beri ne alttan dolum yaptım ne akıtma yaşadımtek canımı sıkan üstten dolumda deliklere kadar likit koyup kapağı kapattığımda kenarlarda ince bir likit taşması oluyor hep. çok önemli bir şey değil. o kadar doldurmasam belki olmayacak. Ama elimdeki v1 22mm de bu sorunu hiç yaşamadım.
ben klasik deck hizasinda kesiyorum,kararma pamuk sıkılığından buyuk ihtimal hocam pamugu gecirdikten sonra saga sola cekin teli eğmeyecek sekilde o bolge biraz incelsin bende arastira arastira bu kadar cozdum simdilikpamuklama yaparken pamuğu nereden kesiyorsunuz arkadaşlar bir de besleme kanallarından pamuk ucu görünüyor mu? bacada yoğuşma oluyor bende pamuk hemen kararıyor ara sıra da fokurdama gibi oluyor yoğuşmadan kaynaklı sanırım özellikle aralıklı sarımlarda
onu yapıyorum hocam her pamuklamada. bacada likit birikmesi oluyor mu sizde ? pamukların ucu besleme kanalından görünüyor muben klasik deck hizasinda kesiyorum,kararma pamuk sıkılığından buyuk ihtimal hocam pamugu gecirdikten sonra saga sola cekin teli eğmeyecek sekilde o bolge biraz incelsin bende arastira arastira bu kadar cozdum simdilik
hiç düşünme al hocam her atonun bir karakteri var çözmek biraz zaman alıyor ama kullanım açısından çok zevkli bir atomizer şiddetle tavsiye ederim. keşke baca boyu biraz daha yüksek olsaydı hiç bir sorun kalmazdıBende düşünüyordum ama hevesimi kirdiniz yav![]()
bacada bazen oluyor likit birikimi ama nedenini cozemedim dahaonu yapıyorum hocam her pamuklamada. bacada likit birikmesi oluyor mu sizde ? pamukların ucu besleme kanalından görünüyor mu
kesinlikle katiliyorum ustadim berserker diye ovuyorlardi almadan,dedim ne numarasi var bunun ama konustuklari kadar var hakkini fazlasiyla veren bir atohiç düşünme al hocam her atonun bir karakteri var çözmek biraz zaman alıyor ama kullanım açısından çok zevkli bir atomizer şiddetle tavsiye ederim. keşke baca boyu biraz daha yüksek olsaydı hiç bir sorun kalmazdı
Rda da bf pini var mı?Aromasini sikiligini bilemem ama bu basligin gazina gelip benim gibi berserker mtl rda almayin.rta iyidir.