• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

mammoth

E-sigara Meraklısı
Bende 1.5 aydır berserker v1.5 kullanıyorum. İçimi keyifli, soft bir aroması var. Boğaz vurumu 10/7 diyebilirim
Güzel ato
b6a8c8fe521f26c4199a8a850d80fc2d.jpg

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dostum merhaba. hala kullanıyor musun berserker'i? memnun musun?

PoleStar25

Banlandı
Ya çok öneren var al dene diye ama 1.5 zaten bulunmuyo normalide bana uymaz gibi geliyor sonuçta flash 23mm ve taifun gt kullanıyorum aroma sıkılık olur ama işte boğaz vurumu sanmam ki haz versin

evren61

E-sigara Meraklısı
çok güzel tatlı sıkı bir içimi var bendeki versiyonunda kesinlikle akıtma yapamazsınız yani akıtması için özel çaba sarfetmeniz lazım. aroma güzel geliyor 9mg nikotinlede bogaz vurumu güzel. acaip sessiz bi mod ve likiti resmen kokluyor:D

• Beğendim
Tepkiler: redraptor

Zqwzi

Oɳҽ Tɾυҽ Vαρҽɾ
İlk 24 mm'lik versiyonu hüsran ile sonuçlanmıştı. Bu versiyonu öven çok var, 24 mmlik olanla kıyaslayacak olan var mı?

5052Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musashi

Banlandı
Vapesoon V1.5 mini: Aroma 10/7 Bogaz Vurumu: 10/6 Buhar Sıcaklığı: Ilık+ 28 ga 2mm 6 tur aralıklı sarım denedim. Pamuk haznesi 2.5 mm sarımı kaldırmayacak gibi. Kendi driptipinin hissiyatini sevmedim. Kurulum v1 de oldugu gibi kolay.

supinoza

E-Sigara Kullanıcısı
İlk 24 mm'lik versiyonu hüsran ile sonuçlanmıştı. Bu versiyonu öven çok var, 24 mmlik olanla kıyaslayacak olan var mı?

5052Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

v1 24mm kısa süre kullanma imkanı bulmuştum. Aman aman sorun yaşamamakla beraber hatırladığım o zaman en yaygın sorun akıtma sorunu idi. Hatta hem 22 hem 24mm de genel kanı alttan dolum yapma gerekliliği idi.

Şöyle söyleyeyim v1.5 aldığımdan beri ne alttan dolum yaptım ne akıtma yaşadım :) tek canımı sıkan üstten dolumda deliklere kadar likit koyup kapağı kapattığımda kenarlarda ince bir likit taşması oluyor hep. çok önemli bir şey değil. o kadar doldurmasam belki olmayacak. Ama elimdeki v1 22mm de bu sorunu hiç yaşamadım.

The GODFATHER

E-Sigara Kullanıcısı
v1 24mm kısa süre kullanma imkanı bulmuştum. Aman aman sorun yaşamamakla beraber hatırladığım o zaman en yaygın sorun akıtma sorunu idi. Hatta hem 22 hem 24mm de genel kanı alttan dolum yapma gerekliliği idi.

Şöyle söyleyeyim v1.5 aldığımdan beri ne alttan dolum yaptım ne akıtma yaşadım :) tek canımı sıkan üstten dolumda deliklere kadar likit koyup kapağı kapattığımda kenarlarda ince bir likit taşması oluyor hep. çok önemli bir şey değil. o kadar doldurmasam belki olmayacak. Ama elimdeki v1 22mm de bu sorunu hiç yaşamadım.
hocam kenarlara cikan sizinti ara bolmede biriken likitten kaynakli ben fazla doldurmuyorum ayni sizinti bende de var

sinanyalcn

E-Sigara Acemi
pamuklama yaparken pamuğu nereden kesiyorsunuz arkadaşlar bir de besleme kanallarından pamuk ucu görünüyor mu? bacada yoğuşma oluyor bende pamuk hemen kararıyor ara sıra da fokurdama gibi oluyor yoğuşmadan kaynaklı sanırım özellikle aralıklı sarımlarda

The GODFATHER

E-Sigara Kullanıcısı
pamuklama yaparken pamuğu nereden kesiyorsunuz arkadaşlar bir de besleme kanallarından pamuk ucu görünüyor mu? bacada yoğuşma oluyor bende pamuk hemen kararıyor ara sıra da fokurdama gibi oluyor yoğuşmadan kaynaklı sanırım özellikle aralıklı sarımlarda
ben klasik deck hizasinda kesiyorum,kararma pamuk sıkılığından buyuk ihtimal hocam pamugu gecirdikten sonra saga sola cekin teli eğmeyecek sekilde o bolge biraz incelsin bende arastira arastira bu kadar cozdum simdilik

sinanyalcn

E-Sigara Acemi
ben klasik deck hizasinda kesiyorum,kararma pamuk sıkılığından buyuk ihtimal hocam pamugu gecirdikten sonra saga sola cekin teli eğmeyecek sekilde o bolge biraz incelsin bende arastira arastira bu kadar cozdum simdilik
onu yapıyorum hocam her pamuklamada. bacada likit birikmesi oluyor mu sizde ? pamukların ucu besleme kanalından görünüyor mu

The GODFATHER

E-Sigara Kullanıcısı
hiç düşünme al hocam her atonun bir karakteri var çözmek biraz zaman alıyor ama kullanım açısından çok zevkli bir atomizer şiddetle tavsiye ederim. keşke baca boyu biraz daha yüksek olsaydı hiç bir sorun kalmazdı
kesinlikle katiliyorum ustadim berserker diye ovuyorlardi almadan,dedim ne numarasi var bunun ama konustuklari kadar var hakkini fazlasiyla veren bir ato:ThumbsUp.: