• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Mcskyo

E-sigara Meraklısı
Hocam sık sık damlatmayla bir sorunun yoksa hiç düşünme bence, fakat v2 almanı tavsiye ederim, ben v2 den daha memnundum. Zaten hem likit denemek için hem de akşam evde keyif yapmak için bence herkeste bir troy olmalı
Damlatmayla ilgili sikintim yok benimde dusuncem aksamlari keyif yapmak icin mtl orta dl kafama gore takilmak icin tesekkurler cevabiniz icin

• Beğendim
Tepkiler: Beyaz©

Rick

E-Sigara Acemi
herkese selam,atomizerimin 510 pinindki izalatörün değişmesi gerek bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Tornado

E-sigara Meraklısı
troy m siparişi verdim dün öğlen eft yaptım ON HOLD yazıyor bugun kargoya verilirmi kimle iletişime geçebilirim

taisenberg

E-Sigara Acemi
Troy 1x v3 hava deliği kaç mm acaba? 1mm vs kitleri nereden alıyorsunuz?
[doublepost=1558358597,1557773878][/doublepost]Uzun zamandır kullanmayınca unutmuşum. Kutuda hava tüpleri varmış ve en dar olanı takılıymış zaten. Çok az daha daraltmam lazım ne önerirsiniz?

cemilcan

Banlandı
Sebebini bilemeyeceğim ama Oxelight bütün Fakir's ürünleri hakkındaki inceleme videolarını yayından kaldırdı.

Hepsinin karakter ozelligi ayni zaten aslinda birini inceleyip video koysalar yeterli.Yanlis anlasilmasin asagilamiyorum fakat bana kalirsa hicbir inovasyonlari yok ayni deck ayni baca yapisiyla ya da cok benzer yapilarla ayda 1 atomizer cikariyorlar.(gunluk olarak rotasyonumda ion jr kullaniyorum seyrekte olsa).

• Beğendim
Tepkiler: Din Grogu

gandor08

E-Sigara Acemi
Web sitesi
www.cizgidiyari.com
Troy 1 x v3 rba yı aldım, bu günde öğle vakti elime ulaştı. Bir hevesle eve gittim ve sarmaya çalıştım.

Sarımda ve pamuklamada sıkıntı yaşamadım.

Likit koymada sıkıntı yaşıyorum. Atomizer moda takılı iken nasıl likit koyuyoruz.

Diriptip, baca, tank, sarım yaptığımız parça var elimizde. Birleşince likiti nerden koyuyoruz.

toranaga

E-Sigara Kullanıcısı
Troy 1 x v3 rba yı aldım, bu günde öğle vakti elime ulaştı. Bir hevesle eve gittim ve sarmaya çalıştım.

Sarımda ve pamuklamada sıkıntı yaşamadım.

Likit koymada sıkıntı yaşıyorum. Atomizer moda takılı iken nasıl likit koyuyoruz.

Diriptip, baca, tank, sarım yaptığımız parça var elimizde. Birleşince likiti nerden koyuyoruz.

Aldığınız ürün alttan dolum üründür. Topcapı takmadan likit dolumunu yapmanız gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam topcap takılı iken likit dolumu yapılamıyordu. Yalnız, driptipi sökerek, tankı ters çevirip, topcapı aşağı itebilirseniz, geniş hava deliklerinden dolum yapılıyordu belki ama tam hatırımda kalmadı.

Edit:
Alttaki videoya bir göz atın.

• Beğendim
Tepkiler: gandor08

gandor08

E-Sigara Acemi
Web sitesi
www.cizgidiyari.com
Alttan dolum nasıl yapıyoruz. 3 adet parça kalıyor elimizde. Top cap herhalde baca, tank ve diriptip. Burda likit nasıl konuluyor. Hiç biyer kapanmıyor her halde. Atomizerde yanımda yokki denesem.

Akşam bi şekilde olayı çözerimde. Gerçi çözdük şu an atomizerde likit var ama ben o likiti oraya nasıl koydum, likit koyduktan sonra sanırım biraz akııtım, ben sanırım hava delikleri açıkken tankı doldurdum diye düşündüm. Sildim biraz çekt,m kendiliğinde likit akıtması durdu.

Mantık yürütmeye çalışıyorum. Bir sıvıyı bir yer koymak için ve akmaması için bi tarafın kapalıolması lazım.

Gt 2de de tankı doldurup daha sonra atoyla birleştiriyoruz bunda değişen ne.

toranaga

E-Sigara Kullanıcısı
Alttan dolum nasıl yapıyoruz. 3 adet parça kalıyor elimizde. Top cap herhalde baca, tank ve diriptip. Burda likit nasıl konuluyor. Hiç biyer kapanmıyor her halde. Atomizerde yanımda yokki denesem.

Akşam bi şekilde olayı çözerimde. Gerçi çözdük şu an atomizerde likit var ama ben o likiti oraya nasıl koydum, likit koyduktan sonra sanırım biraz akııtım, ben sanırım hava delikleri açıkken tankı doldurdum diye düşündüm. Sildim biraz çekt,m kendiliğinde likit akıtması durdu.

Mantık yürütmeye çalışıyorum. Bir sıvıyı bir yer koymak için ve akmaması için bi tarafın kapalıolması lazım.

Gt 2de de tankı doldurup daha sonra atoyla birleştiriyoruz bunda değişen ne.

Üstat ürünü iki parça olarak ele alırsak, 1.parça deck (coil ve pamuğun takıldığı kısım) kısmı, 2.parça topcap ve chimney (çelik baca kısmı). 2.Parçaya topcap ve chimney arasından likiti hava deliklerine kadar doldurup, decki üzerine kıvırıp takıyorsunuz. Hepsi bu kadar.:)

• Beğendim
Tepkiler: gandor08

gandor08

E-Sigara Acemi
Web sitesi
www.cizgidiyari.com
28fc5f65937f12c4500a80ad5806b5a5.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gandor08

E-Sigara Acemi
Web sitesi
www.cizgidiyari.com
Troy Rba hem zor hem kolay, başardım likit doldurmayı. Alışacağız. Önemli olan alacağım tad. Zorluğu bir şekilde aşarız. Duman gayet iyi. Salt likit demlemiştim ondan kuydum. Sarımda makine 1.75 ohm gösteriyor 17 wattada ben çekiyorum. İlk etapta kurarken azda olsa akıtma oldu, moda taktıktan sonra olmadı. Sanırım mod sürekli düz kullanılacak. Tabi atomizede evde kullanılacak alışana kadar.