İyi seyirler arkadaşlar. Youtube kanalıma Abone olmayı ve videoyu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın 
Damlatmayla ilgili sikintim yok benimde dusuncem aksamlari keyif yapmak icin mtl orta dl kafama gore takilmak icin tesekkurler cevabiniz icinHocam sık sık damlatmayla bir sorunun yoksa hiç düşünme bence, fakat v2 almanı tavsiye ederim, ben v2 den daha memnundum. Zaten hem likit denemek için hem de akşam evde keyif yapmak için bence herkeste bir troy olmalı
Link kırık hocam tazelermiyiz.İyi seyirler arkadaşlar. Youtube kanalıma Abone olmayı ve videoyu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın
Sebebini bilemeyeceğim ama Oxelight bütün Fakir's ürünleri hakkındaki inceleme videolarını yayından kaldırdı.Link kırık hocam tazelermiyiz.
Sebebini bilemeyeceğim ama Oxelight bütün Fakir's ürünleri hakkındaki inceleme videolarını yayından kaldırdı.
Anladım hocamSebebini bilemeyeceğim ama Oxelight bütün Fakir's ürünleri hakkındaki inceleme videolarını yayından kaldırdı.
Troy 1 x v3 rba yı aldım, bu günde öğle vakti elime ulaştı. Bir hevesle eve gittim ve sarmaya çalıştım.
Sarımda ve pamuklamada sıkıntı yaşamadım.
Likit koymada sıkıntı yaşıyorum. Atomizer moda takılı iken nasıl likit koyuyoruz.
Diriptip, baca, tank, sarım yaptığımız parça var elimizde. Birleşince likiti nerden koyuyoruz.
Alttan dolum nasıl yapıyoruz. 3 adet parça kalıyor elimizde. Top cap herhalde baca, tank ve diriptip. Burda likit nasıl konuluyor. Hiç biyer kapanmıyor her halde. Atomizerde yanımda yokki denesem.
Akşam bi şekilde olayı çözerimde. Gerçi çözdük şu an atomizerde likit var ama ben o likiti oraya nasıl koydum, likit koyduktan sonra sanırım biraz akııtım, ben sanırım hava delikleri açıkken tankı doldurdum diye düşündüm. Sildim biraz çekt,m kendiliğinde likit akıtması durdu.
Mantık yürütmeye çalışıyorum. Bir sıvıyı bir yer koymak için ve akmaması için bi tarafın kapalıolması lazım.
Gt 2de de tankı doldurup daha sonra atoyla birleştiriyoruz bunda değişen ne.