• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

nejatakcay

E-sigara Meraklısı
Merhaba ,

swag 2 kullananları bir başlık altında toplamak istedim , atomizer ve mod görüntüleri paylaşabilir en azından moda uygun bi ato seçerken başkalarınada fikir verebiliriz , önemli olan performans olabilir bazılarına göre , bazılarına göre de kozmetik önemlidir , kişisel olduğu için gayet değişken olabilir ,

iyi forumlar

zephyrcilek

E-sigara Meraklısı
swag 2 aldim forumdan elime gecti simdi asiri begendim, gtx uyumlu atomizerle degistirmisler aromasi vs sahane tek sıkıntı cocuk kilidi koymuslar bastirarak acmak gerekiyor hem coil kismini hem ust likit koyma kismini.atomizerin kendisi de kucuk oldugu icin tutup bastirip döndürmek baya zorluyor alisirim umarim..ama luxe s den sonra yine tek pilli asiri hafif moda gecmek sahane oldu..insallah akitma sorunu da yasanmaz..swag 1 kullanmistim ayni rahatliga geri döndüm.swag px80 ile arasinda kalmistim ama bu da cok kucuk tipi cok guzel pisman olmadim.

Octaine

E-sigara Meraklısı
swag 2 aldim forumdan elime gecti simdi asiri begendim, gtx uyumlu atomizerle degistirmisler aromasi vs sahane tek sıkıntı cocuk kilidi koymuslar bastirarak acmak gerekiyor hem coil kismini hem ust likit koyma kismini.atomizerin kendisi de kucuk oldugu icin tutup bastirip döndürmek baya zorluyor alisirim umarim..ama luxe s den sonra yine tek pilli asiri hafif moda gecmek sahane oldu..insallah akitma sorunu da yasanmaz..swag 1 kullanmistim ayni rahatliga geri döndüm.swag px80 ile arasinda kalmistim ama bu da cok kucuk tipi cok guzel pisman olmadim.
px 80 de adaptor gerekıyor atomızer takmak ıcın. onu yapmamıs olsalardı px80 mukemmel cıhazdı. bende bu yuzden swag 2 aldım eskı sarj yerı gırısıne ragmen

zephyrcilek

E-sigara Meraklısı
evet ben de sarj girisine takmistim ama harici sarj devam ediyordum zaten, px80 de akitma sorunu yasayan cok olmus..ama alir almaz bunu tercih ettiğim icin mutlu oldum cunku sitesinde luxe s'in skrr s atomizeri 26mm demesine ragmen swag a uydu eski kalan coillerimi tuketebilirim.sanirim bubble camli ölçü vermisler uymaz diyordum ama ilk andan 510 connectorun isime yaradigini gordum.

Nhs

E-sigara Meraklısı
px 80 almamakla iyi yapmissin zira voltaj boost yok bu cihazda yuksek amperli pil lazim yazilimda gelmeyecek demislerdi yani sanslisin

ecuara

E-sigara Meraklısı
Drag 3 cihazım bozuldu fiyatlara bakıyorum uçuşa geçmiş hepsi
Swag 2'den memnun musunuz arkadaşlar ?
Aromamizer lite ile sek nbase tüketiyorum. Beni üzmeyeceğini biliyorum ama bu akıtma sorunları vs ne durumda alıntılayarak cevaplayabilir misiniz.
Cihazını satacak olan varsa da talibim :p

Octaine

E-sigara Meraklısı
Drag 3 cihazım bozuldu fiyatlara bakıyorum uçuşa geçmiş hepsi
Swag 2'den memnun musunuz arkadaşlar ?
Aromamizer lite ile sek nbase tüketiyorum. Beni üzmeyeceğini biliyorum ama bu akıtma sorunları vs ne durumda alıntılayarak cevaplayabilir misiniz.
Cihazını satacak olan varsa da talibim :p
kronık boya atma sorunu var ve kasa plastık ustelık cıhaz baya eskıdı baska seyler bakın hocam.

akıtma sorununu anlamadım ekstra atomızer kullanıyorsanız.

ecuara

E-sigara Meraklısı
kronık boya atma sorunu var ve kasa plastık ustelık cıhaz baya eskıdı baska seyler bakın hocam.

akıtma sorununu anlamadım ekstra atomızer kullanıyorsanız.
Cevap için sağol hocam başka cihazlara yöneleyim en iyisi
Akıtma sorunundan kastım hazır kit alınca bir süre kendi atosunu kullanırım diye düşünmüştüm ondan sorma gereği duydum.
Yine draga yöneleceğim galiba :\

• Beğendim
Tepkiler: Octaine

Cocuks35

E-Sigara Acemi
O halde bir swag 2 gtx de benden gelsin selamlar 👋cihaz çok kibar ve güzel daha önce pico kullanıyordum kıyaslama yaparsak çok hafif ama sağlallık olarak picoyu tercih ederim doğrusu ama swag2 hafifliği ve tasarımıyla baya göz dolduruyor doğrusu ... IMG-20220912-WA0000.jpg

Son düzenleme:

Cocuks35

E-Sigara Acemi

Dosya Eklentileri

• IMG-20220912-WA0000.jpg
    IMG-20220912-WA0000.jpg
    72.1 KB · Gösterim: 9

uppermost

E-Sigara Acemi
yeni almayı düşünen arkadaşlar uzak durun. pico bunun yanında tank gibi sağlam. 1 sene kullanamadan çöp oldu. önce boyası gitti, sonrada ato pin yuvası koptu. Tabii bende hor kullandım, çok özenmedim.

• Beğendim

mad_080

E-sigara Meraklısı
yeni almayı düşünen arkadaşlar uzak durun. pico bunun yanında tank gibi sağlam. 1 sene kullanamadan çöp oldu. önce boyası gitti, sonrada ato pin yuvası koptu. Tabii bende hor kullandım, çok özenmedim.
Bende 1 ay kullanabildim gtxi. Eski pico bir ayagi cukurda olmasina ragmen hala calisiyor. Terleme yapiyordu ama mod icine akitma yapmadi. Su an elimde kafayi yemis bazen atesleme yapan bazen yapmayan bir mod ve ne yapacagi belli olmayan bir gtx atosu var.

• Beğendim

newbie97

E-sigara Meraklısı
1 seneyi aşkındır kullanıyorum iğne ucu kadar boya atması olmadı... 90 bin puff da 100 bini geçince satmayı düşünüyorum hala canavar gibi hiç yere bile düşmedi :D

Eren11

E-sigara Meraklısı
Merhaba, iki gün önce ben de swag 2 aldım. İlk elektronik sigaram. Pil ve mtl atomizer için öneri verebilir misiniz? Atomizerin coilini kendim sarabilmek istiyorum ve uzun borulu (soğuk buhar için oluyor sanırım) istiyorum.

mad_080

E-sigara Meraklısı
İyi aksamlar elime swag 1 kit gecti swag 2 ile karsilastirinca adamlar kaliteden odun vermisler. Swag 1de kalite kendisini belli ediyor malesef swag 2de ise tam tersi.Yakinda pico 2 kitte elime gececek bakalim picoya gore kalitesi nasil olacak.

Rimed

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar rica etsem swag 2 için sarılabilir uygun fiyatlı atomizerleri söylermisiniz yanlış ürün sipariş vermek istemiyorum.