• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

HamitBey

E-Sigara Kullanıcısı
Merhabalar ben ben kayfun lite plus v2 kullanıyorum. Bazen ufak tefek yakma tıkanma gibi sorunlar oluyor fakat genellikle memnunum. Aroma iyi buhar iyi pek bir sorun çıkarmıyor. Coil sarımı biraz uğraştırıyor. Çünkü vidaya dolamanız gerekiyor teli. Decki de ufak olduğundan uğraşıyorsunuz bayağı. Sarımı daha kolay aroma ve buhar performansı da iyi başka bir ato önerisi olan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğendim
Tepkiler: ilhany

blackk

E-sigara Meraklısı
gus zest v2 tütün aromalı likit gerçek sigarayı aratmıyor. çeyrek tek hava kanalı, 0.96 ohm, 13 v (buharı bir tık bol) drip tip dar ağızlı ki clondan bahsediyorum ne varsa eskilerde var

Jadle

E-Sigara Kullanıcısı
gus zest v2 tütün aromalı likit gerçek sigarayı aratmıyor. çeyrek tek hava kanalı, 0.96 ohm, 13 v (buharı bir tık bol) drip tip dar ağızlı ki clondan bahsediyorum ne varsa eskilerde var
Başka atomizere ihtiyaç duymuyorum. Yanına ne koyduysam uymadı.

• Beğendim
Tepkiler: blackk

blackk

E-sigara Meraklısı
hocam e-sigara sonrası 3 sene ateşliden sonra yine döndüm. eski gus zest v2, gus phenomenon, doggystyle + minifit le devam editöeye başladım. clonu bile yeter zest in verdiği zevk hiçbirinde yok

Devrimche

E-sigara Meraklısı
buhara geri dönmeyi düşünüyorum. daha önceden hep dl setuplar kullandım mtl bilgim 0. Hem kendime hem de valideye birer mtl setup yapmak istiyorum. önerileriniz nelerdir acaba? Bir atomizer aromaya yönelik diğeri ise daha sıkı içim şeklinde düşünüyorum

GUDE

E-sigara Meraklısı
ION V2 RTA 2 ml Mtl + DL deck ile istediğim performansı sizce yakalabilir miyim?

tumtrak

Hic Et Nunc !
ESF Tecrübeli
buhara geri dönmeyi düşünüyorum. daha önceden hep dl setuplar kullandım mtl bilgim 0. Hem kendime hem de valideye birer mtl setup yapmak istiyorum. önerileriniz nelerdir acaba? Bir atomizer aromaya yönelik diğeri ise daha sıkı içim şeklinde düşünüyorum
piyasadaki cihazları araştırın hocam, zira pek fazla cihaz çeşidi yok, malum sebeplerden ötürü. Mod + atomizer şeklinde setup yapabilirsiniz, ilanları takip edin, açık ilanları inceleyin. DL kullanmış iseniz mantık aynı, single sarım, 1 ve üzeri ohm sarım şekilleri ve likit seçimi ile yola devam.
ION V2 RTA 2 ml Mtl + DL deck ile istediğim performansı sizce yakalabilir miyim?
hem DL hem MTL mi kullanacaksınız ? Nasıl bir performans bekliyorsunuz ? ben MTL kullanıyorum, gayet memnunum. DL olarak bilgim yok. https://www.esfvape.com/konu/ion-v2-rta.87303/

• Beğendim
Tepkiler: Devrimche

Devrimche

E-sigara Meraklısı
piyasadaki cihazları araştırın hocam, zira pek fazla cihaz çeşidi yok, malum sebeplerden ötürü. Mod + atomizer şeklinde setup yapabilirsiniz, ilanları takip edin, açık ilanları inceleyin. DL kullanmış iseniz mantık aynı, single sarım, 1 ve üzeri ohm sarım şekilleri ve likit seçimi ile yola devam.

hem DL hem MTL mi kullanacaksınız ? Nasıl bir performans bekliyorsunuz ? ben MTL kullanıyorum, gayet memnunum. DL olarak bilgim yok. https://www.esfvape.com/konu/ion-v2-rta.87303/
valla hocam bakıyorum da drag serisi ve pico 2 mantıklı geliyor mod olarak fakat ato olarak ne almam gerekiyor inanın hiç bir fikrim yok. bi arkadaşım berserker v2 önerdi o da tedarikçilerde yok minisi var. onun dışında hiç mtl tecrübem olmadığı için ne alacağımı bilemedim açıkcası

STan

E-Sigara Tecrübeli
En iyisi değil muhakkak fakat 2016 da dl olarak başladı kariyerine aroma şahane sonra 0 nikotin sek nbase bana mısın demedi yaklaşık 1 sene köşede bekledi şimdi mtl olarak vazifesini yapıyor kedi canını Yediğim