• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Qrhan

E-sigara Meraklısı
Merhabalar

Reload RTA kullanıcılarını bir başlık altında toplamak istedim, atomizer ve mod görüntüleri paylaşılabilir en azından uygun bir mod seçerken başkalarına da fikir verebiliriz.

Genel sohbet ve bilgi paylaşım amaçlı olsun istedim, kullanan veya almak isteyenler için görüş ve önerileri buradan paylaşabiliriz.

Forumda bu marka ile ilgili bir inceleme konusu mevcut fakat burada kullanıcı yorumları olmasının daha iyi olacağını düşündüm.

Umarım herkese faydalı ve yararlı olur (Konu gereksiz olarak düşünülürse silinebilir)

[url=https://hizliresim.com/Sp0pcQ] [/URL]

darkdevilgs

Banlandı
Bence biraz abartılıyor bu tank yazacaktım (dur bir daha deneyeyim deyince) vazgeçtim :D
Beni bir ay götürür dediğim likidi iki haftada bitirince kenara (böyle gözümün görmeyeceği yerlere kaldırdığım) atodur kendisi.

Şu an Ni performans teliyle buharlıyorum ama içimden bir ses bu ato Kanthal'da daha iyi olur da diyor.

Evet bu atoyu çok sevilen bir likit ile kullanmamak lazım yoksa bütçeye ciddi anlamda zararlar verebilir :D

Bir önceki kullandığımda yani satmadan önceki deneyimlerimde Khantal denemiştim ben ve gayet tatmin ediciydi sonuç ama ben tabi favori telimden yani SS316L 'den vazgeçemiyorum.

keko77

E-sigara Meraklısı
Bir hevesle Rusyadan Clon Reload Mtl Rta getirdim, 2 günde cortladı. Açarken camı kırıldı, yeni cam taktım bu sefer de deck'i kırıldı. Neymiş clon ' dan uzak durulacakmış...

TiocfaidhArLa

E-sigara Meraklısı
Bir hevesle Rusyadan Clon Reload Mtl Rta getirdim, 2 günde cortladı. Açarken camı kırıldı, yeni cam taktım bu sefer de deck'i kırıldı. Neymiş clon ' dan uzak durulacakmış...
Zaten genel olarak reload 24mm rakiplerinden önde olan atomizeri markanın, mtlsinin cortlamasıyla çok birşey kaybetmiş sayılmazsınız. Geçmiş olsun :)

Aksoy35

E-Sigara Acemi
Vallaha o kadar övgüye dayanamadım yurtdışındaki kardeşim ile konuşup aldırttım bir tane, iki haftaya elimde inşallah bir sıkıntı çıkmazsa. :):)

Alper_35

E-sigara Meraklısı
gemini ile kıyaslarsak aroma performansı nasıl sizce? gemininin aroma permormansı şaheserdi fakat kullanması çok zor bir atoydu.

alfa20

E-Sigara Acemi
Reload gerçekten güzel atomizerdir. Basit yalın ama verimli.
Lakin 2 coil bir süre zevkli olsa da pratik olöadığı için bit süre sonra elden çıkardım.
Fiyat olarak da 600 700 civarı görüyorum

craver

E-Sigara Tecrübeli
gemini ile kıyaslarsak aroma performansı nasıl sizce? gemininin aroma permormansı şaheserdi fakat kullanması çok zor bir atoydu.

Gemini, Vaporesso’nun zamanında Geekvape Griffin’e karşı çıkardığı, birebir taklit bir RTA idi. Bahsettiğimiz zamanlardan sonra aroma konusunda çok büyük ataklar yapan Çin atoları oldu, Kylin gibi. Aroma konusunda karşılaştırma yaparken Hacı Muratla, Ferrari gibi oldu Gemini ile Reload. Hee hava akışı içim keyfi gayet güzeldi o atolarda da fakat Reload başka bir klasman :)

İbrahimK

İbrahimK
Web sitesi
www.esfvape.com
Reload Rta 24 mm deck nasıl sökülür?

- 510 pin sökülür. (Ters diş, yani normal vidayı sıktığınız yönde çevirince bu gevşeyecek)
- Atomizerin tabanından tutup deck çevirilerek sökülür (düz diş). Deckteki (atomizerin tabanı değil deckin içindeki) hava kanalı deliklerine kargaburun veya sağlam bir cımbız sokarak daha kolay sökülür. Manıtk Fakir İda veya Aromamizer'lerda olduğu gibi.
- Deckin altında siyah oringin olduğu kısım temas noktası (gayet temiz olmalı)
- Deckin altında bir civata daha var lakin tornavida değil pense ile sökülür (düz diş), oradan da + post decken ayrılır.

Aldığımdan beri ara ara ohm atlaması yapan atomizerim bugün pes dedirtince sökeyim dedim, Türkçe bilgi bulamadığımdan paylaşayım.