• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Qrhan

E-sigara Meraklısı
Merhabalar

Reload RTA kullanıcılarını bir başlık altında toplamak istedim, atomizer ve mod görüntüleri paylaşılabilir en azından uygun bir mod seçerken başkalarına da fikir verebiliriz.

Genel sohbet ve bilgi paylaşım amaçlı olsun istedim, kullanan veya almak isteyenler için görüş ve önerileri buradan paylaşabiliriz.

Forumda bu marka ile ilgili bir inceleme konusu mevcut fakat burada kullanıcı yorumları olmasının daha iyi olacağını düşündüm.

Umarım herkese faydalı ve yararlı olur (Konu gereksiz olarak düşünülürse silinebilir)

[url=https://hizliresim.com/Sp0pcQ] [/URL]

Qrhan

E-sigara Meraklısı
Sevgili Reload dostlarım sonunda bu canavarın contalarını Hakan ustada bulabildim. Şu an ihtiyacım yoktu ama yedekledim nasıl olsa ömürlük aslan parçası :) İhtiyacınız olursa aldığım kişinin numarasını paylaşabilirim.

• Beğendim
Tepkiler: SeptiC ve rap06

darkdevilgs

Banlandı
Selamlar herkese, şunun 24 veya 26 'sı fark etmeksizin bana bulabilen olursa ömür boyu sağlığına duacı olurum. Yaklaşık 1 sene ara vermiştim, bende ne var ne yok sattım. Şu an eski setimi toparlamaya çalışıyorum. Modlarım ve diğer sevdiğim atomizerler tamam, bu şu canavar eksik kaldı.

gurols

E-Sigara Acemi
2 sene önce sevdiğim bir müşterim zorla reload aldırmaya çalışıyordu bana.
aylardır içtiğim likitin tadı bile reload'da ne kadar farklıymış dedirtti. ilk başta tankta loaded glazed donuts vardı, O kadar beğendim ki orjinalini yurt dışından getirttim, yine de aynı tadı vermiyor RDA olmasına rağmen.
herkese bir Reload lazım. ilan göremedim hiç ne kadar acaba piyasası :)

İbrahimK

İbrahimK
Web sitesi
www.esfvape.com
Bence biraz abartılıyor bu tank yazacaktım (dur bir daha deneyeyim deyince) vazgeçtim :D
Beni bir ay götürür dediğim likidi iki haftada bitirince kenara (böyle gözümün görmeyeceği yerlere kaldırdığım) atodur kendisi.

Şu an Ni performans teliyle buharlıyorum ama içimden bir ses bu ato Kanthal'da daha iyi olur da diyor.