• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

sharpie

E-Sigara Veteran
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
arkadaşlar
mekanik modlarınızda kim hangi pili kullanıyor buraya yazarsa sevinirim.kickli kicksiz hangi kickle marka model belirtirseniz iyi olur.

ayrıca benimde bir sorunum var.
fakirs mg22s + taifungt + evolv kick 2 + AW 18350 pil kullanıyorum.standart her sarımım 1,1 ohm ve 11 watt güç veriyorum.
sabahtan öğlene 2 pil dayanmıyor.çareyi sarımımı 2,0 ohma çekmekte bulacağımı düşündüm 8 watt güç verdim ama 1,1ohm+11watt tadını vermiyor.
1-kick ile protected pil kullanılabilirmi.mesela 3400 mah piller var ama protected.
bunları kicksiz kullansak mekanik modda tehlike arzedermi ve kickli kullanımın tadını verirmi.
1341105-3-thumb.jpg
aw-18650-3400-battery-black-002.jpg

2-30 amper piller ne iş????bu yüksek amper ne işe yarar.
3-pil markaları hakkında düşünceleriniz nedir.imr piller sadece AW üretmiyor.diğer markalardan iyi diyebileceğiniz neler var.mesela MNKE yada sony us18650vtc4 2100 mAh 30A,
NCR18650PF (LiNiCOMnO2) INR/ICR/IMR Hybrid 2900mAh 10A mesela bu pil içinde imr deniyor.
ICR = LiCoO2 (also called LCO)
IMR = LiMn2O4 (also called LMO)

20130906184045.jpg

kicksiz kullanımda 30A pilin 10A pile olan üstünlüğü nedir.
kısaca ne nedir ne değildir pil konusunda KESİN bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
kick ile kullanabileceğim en yüksek mah'lı pil hangisi.
kicksiz kullanabileceğim en güvenli ve yüksek mah'lı pil hangisi.

Pil markaları karşılaştırma tablosu :

http://www.best18650battery.com/

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
  • Beğendim
Tepkiler: oXelight

ferruh009

E-sigara Meraklısı
Değerli arkadaşlarım abilerim ablalarım üstadlarım benim kafam çok karışık yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Geçen hafta revenger kit elektronik sigara aldım ikinci el olarak bazı sorunlarım var pil ile ilgili aşırı çabuk tükeniyor yani özetlemek gerekir ise 40-50 puftan sonra pil yüzdesi yarıya yaklaşıyor ve performans acaip düşüyor, hele hele üzerine 40-50 puf daha çekersem bir zaman sonra buhar gelmiyor resmen. Sizden ricam benim gibi bilgisiz bir arkadaşınıza tavsiye verirseniz çok sevinirim.
1. Revenger kit kullanıyorum pilleri mod üzerinden şarj ediyorum ve sanırım bu güvenli değil. Bana ne dandik ne de çok pahalı bir şarj aleti önerir misiniz?
2. Sanırsam aldığım cihazdaki pillerde sorun var bu kadar hızlı performans düşüşü olmamalı, Sizden ricam cihazıma uygun alabileceğim bir güvenli pil öneriniz olur mu? (nereden temin edebileceğimi de söyler iseniz çok makbule geçer)
3. Buharlama yaparken ne kadar zaman da bir yapılması gerekir güvenlik açısından?
Teşekkür ediyorum şimdiden.

eyupcantasar

E-sigara Meraklısı
Değerli arkadaşlarım abilerim ablalarım üstadlarım benim kafam çok karışık yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Geçen hafta revenger kit elektronik sigara aldım ikinci el olarak bazı sorunlarım var pil ile ilgili aşırı çabuk tükeniyor yani özetlemek gerekir ise 40-50 puftan sonra pil yüzdesi yarıya yaklaşıyor ve performans acaip düşüyor, hele hele üzerine 40-50 puf daha çekersem bir zaman sonra buhar gelmiyor resmen. Sizden ricam benim gibi bilgisiz bir arkadaşınıza tavsiye verirseniz çok sevinirim.
1. Revenger kit kullanıyorum pilleri mod üzerinden şarj ediyorum ve sanırım bu güvenli değil. Bana ne dandik ne de çok pahalı bir şarj aleti önerir misiniz?
2. Sanırsam aldığım cihazdaki pillerde sorun var bu kadar hızlı performans düşüşü olmamalı, Sizden ricam cihazıma uygun alabileceğim bir güvenli pil öneriniz olur mu? (nereden temin edebileceğimi de söyler iseniz çok makbule geçer)
3. Buharlama yaparken ne kadar zaman da bir yapılması gerekir güvenlik açısından?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
öncelikle kaç watt'da içim yapmanızı bilmemiz lazım. bende çift pilli woopoo drag2 mod var. nautilus gt atomizer ile 22 watt'da mtl içim yapıyorum. neredeyse 1 hafta gidiyor pillerin şarjı :D
cihazdan pil şarj etmek güvenlidir, şarj aletine gerek yok. ben yıllardır cihazdan şarj yapıyorum.
forumda pil satışı yapan tedarikçiler var konularına bakabilirsiniz. ben şahsen sony marka pilleri tercih ediyorum ama başka güvenilir markalar da mevcut.
sizin pillerinizde de sorun olabilir. pilleri ne zamandır kullanıyorsunuz? biraz daha detay verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

ferruh009

E-sigara Meraklısı
üstadım revengerin kendi coilini kullanıyorum 50-55-60 w arası içim yapıyorum. cihazı yeni aldım ama ikinci el olarak aldım pillerin net durumunu bilmiyorum ne kadar zaman kullanıldı vs. Ben yeni pil almayı düşünüyorum ama bir sürü pil markası ve modeli var VTC5 mi VTC6 mi kararsız kaldım.

ihsnakpnr1

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar merhaba . Modumun içinde dahili pil olarak 20600 gibi saçma bir batarya var . Mod aspire zelos 2 . Bu batarya ömrünü doldurdu maalesef. Bu batarya içine sony vtc 6 lehimlettirsem herhangi bir sorun oluşur mu ?

sencan

E-Sigara Acemi
18çap650boy vtc sığmaz. Ya 20600 pil bulacak yada 18500 uydurup düşük kapasiteye mahkum olacaksınız. Bence değiştirilir pilli custom mod yapın chipsetle.
(ijust s serisi 20600 diye biliyorum.)

• Beğendim
Tepkiler: ihsnakpnr1

ihsnakpnr1

E-sigara Meraklısı
18çap650boy vtc sığmaz. Ya 20600 pil bulacak yada 18500 uydurup düşük kapasiteye mahkum olacaksınız. Bence değiştirilir pilli custom mod yapın chipsetle.
(ijust s serisi 20600 diye biliyorum.)
20600 pili inanın hiçbir yerde bulamıyorum. Custom mod yapılabilir birşeyse yapayım ama beni aşar gibi