• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Mr. Ocean

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Merhabalar, Penodat Rta isimli yerli atomizer hakkında bilgi ve fikir paylaşımlarını bu başlık altından yapalım.

Z9oQYg.png

oO48EQ.png

antitu

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
ESF'ye özel fiyatın olduğu linki de buraya koyarsak faydalı olur kanaatindeyim.

bambee

E-Sigara Kullanıcısı
Aylardır severek kullanıyorum.

İlk Gta deck'e sahip atomizerimdir kendileri.

nife30 ile harika aroma alıyorum. Kanthalda ise 28 GA 2,5 mm, 6 tur aralıklı sarım da en güzel performansı alıyorum. Atomizeri elinize aldığınızda malzeme kalitesini hissedebiliyorsunuz.

Kendi drip tipini aylarca severek kullandım. Şu an Aslanhan'ın a-7 titanyum drip tipi ile kullanıyorum harika bir kombinasyon oldu.

Ürünün kendisi çok güzel ve işlevsel. Üreticisi de bir o kadar iyi niyetli ve mütevazi biri. Sorularınıza ve sorunlarınıza sıkılmadan elinden geldiğince yardımcı olacaktır.

Edit: Ürünün şu ana kadar tek eksi yanı atomizeri sökmek bazen zor olabiliyor. Büyük hava kanalının olduğu kısma küçük bir tornavida ile tutar çevirirseniz çok kolay açılacaktır.

• Beğendim
Tepkiler: gandor08

ytkrc

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Mesela siren 2 ile kiyaslarsak bogaz vurumu ve aroma olarak nasildir ? Teşekkürker .

Serest

Part-time Shaolin Şovalyesi
Kullanan arkadaşlardan bilgi alalım o zaman. Siren v1 22mm kullananlar bilir, besleme yaparken baloncuklar chamberla cam arasından bazen yukarı çıkmıyordu yada zor çıkıyordu. Zaman zaman besleme sorunu yaşatabiliyordu dikkat edilmediğinde. Böyle bir durum var mı yoksa baloncuklar yukarı rahat çıkıyor mu?

kartal88

E-Sigara Kullanıcısı
Aylardır severek kullanıyorum.

İlk Gta deck'e sahip atomizerimdir kendileri.

nife30 ile harika aroma alıyorum. Kanthalda ise 28 GA 2,5 mm, 6 tur aralıklı sarım da en güzel performansı alıyorum. Atomizeri elinize aldığınızda malzeme kalitesini hissedebiliyorsunuz.

Kendi drip tipini aylarca severek kullandım. Şu an Aslanhan'ın a-7 titanyum drip tipi ile kullanıyorum harika bir kombinasyon oldu.

Ürünün kendisi çok güzel ve işlevsel. Üreticisi de bir o kadar iyi niyetli ve mütevazi biri. Sorularınıza ve sorunlarınıza sıkılmadan elinden geldiğince yardımcı olacaktır.

Edit: Ürünün şu ana kadar tek eksi yanı atomizeri sökmek bazen zor olabiliyor. Büyük hava kanalının olduğu kısma küçük bir tornavida ile tutar çevirirseniz çok kolay açılacaktır.

hocam nifeda kaçlık tel kullanıyosunuz

bambee

E-Sigara Kullanıcısı
Mesela siren 2 ile kiyaslarsak bogaz vurumu ve aroma olarak nasildir ? Teşekkürker .

Ben ikisini birlikte kullanıyorum. Boğaz vurumu konusunda biraz özürlüyüm daha doğrusu boğaz vurumu nedir tam bilmiyorum. İki atomizerde de teli yukarı konumlandırdığımda içerken yakarak geçiyor.

Aroma olarak ikisi de gayet güzel. Ben tütünlüleri Penodat'ta mevyelileri Siren'de içiyorum. Aynı tütünlü aroma Pendat'ta notaları daha iyi alıyorum.

Kullanan arkadaşlardan bilgi alalım o zaman. Siren v1 22mm kullananlar bilir, besleme yaparken baloncuklar chamberla cam arasından bazen yukarı çıkmıyordu yada zor çıkıyordu. Zaman zaman besleme sorunu yaşatabiliyordu dikkat edilmediğinde. Böyle bir durum var mı yoksa baloncuklar yukarı rahat çıkıyor mu?

Bunda da aynı şekilde kabarcıklar kalıyor ama besleme konusunda bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Sadece görüntü olarak bazen olabiliyor.

hocam nifeda kaçlık tel kullanıyosunuz

28'lik kullanıyorum. 6 tur 2,5 mm aralıklı.

• Beğendim
Tepkiler: kartal88

kartal88

E-Sigara Kullanıcısı

bundada camla arası dar hocam. likiti bile tankı ters çevirip boşaltmak istesen beklemen lazım zar zor geçiyor arasından

Son düzenleme:

Ramazan4242

Firma Yetkilisi
ESF Tedarikçi
ESF'ye özel fiyatın olduğu linki de buraya koyarsak faydalı olur kanaatindeyim.
Değerli ESF kullanıcıları Ana konumuzda yazmıştık ancak gözden kaçıran kullanıcılarımızın olabileceğini düşünerek
ESF kullanıcıları aşağıdaki
Www.penodat.com/esf link aracılığı ile Penodat RTA'ya kargo dahil 160 TL'den sahip olabileceklerdir. Teşekkür ediyorum herkeze

bambee

E-Sigara Kullanıcısı
Değerli ESF kullanıcıları Ana konumuzda yazmıştık ancak gözden kaçıran kullanıcılarımızın olabileceğini düşünerek
ESF kullanıcıları aşağıdaki
Www.penodat.com/esf link aracılığı ile Penodat RTA'ya kargo dahil 160 TL'den sahip olabileceklerdir. Teşekkür ediyorum herkeze
Bununla ilgili konu açsanız daha iyi olur bence. Konu içinde görmeyen arkadaşlar olabilir.

• Beğendim
Tepkiler: Ramazan4242

veresiye teklif etmeyiniz

E-Sigara Acemi
Yaklaşık bir aydan beri severek kullandığım atomizer. Aroma ve boğaz vurumu olarak gayet başarılı ve yeterli. Boğaz vurumu olarak yumruk atan cinslerden değil fakat yerli yerinde. Kurulum çok kolay vidaları aç teli vidaların altına bırak ve sık bu kadar basit. Pamuklama da bana çok kolay geldi. Bugüne kadar besleme ve akıtma sıkıntısı hiç yaşamadım. Hava kaçağı sıfıra yakın diyebilirim ters üflemede hava yüzüğünden buhar falan çıkmıyor. Sıkı içimcileri mutlu edecek seviyede bir sıkı içime sahip ben en sıkı olarak kulalanamıyorum fazla sıkı geliyor.Eksi olarak ise söylüyebileceğim hava yüzüğünde stoper yok temizlemek için açmaya çalışırken problem olabiliyor bazen. Bu sorunuda likit doldurma deliklerine tornavidanın ucunu sokarak hemen hallediyorum. İkincisi ise dl olarak kullanmak isterseniz mtl kiti söktüğünüzde biraz fazla sesli bir atomizere dönüşüyor. Mtl de ki o sessiz içimi dl de malesef veremiyor. Benim için atomizer güzel kurmak kolay sıkıntısız. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

baykuş

E-Sigara Kullanıcısı
Penodat ile major kıyaslaması yapabilecek birileri varmı? Major kullanıyorum yedek olarak bir atomizer düşünüyorum belkide penodat asıl major yedek olur.

enes145381

E-sigara Meraklısı
Ben ikisini birlikte kullanıyorum. Boğaz vurumu konusunda biraz özürlüyüm daha doğrusu boğaz vurumu nedir tam bilmiyorum. İki atomizerde de teli yukarı konumlandırdığımda içerken yakarak geçiyor.

Aroma olarak ikisi de gayet güzel. Ben tütünlüleri Penodat'ta mevyelileri Siren'de içiyorum. Aynı tütünlü aroma Pendat'ta notaları daha iyi alıyorum.

Bunda da aynı şekilde kabarcıklar kalıyor ama besleme konusunda bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Sadece görüntü olarak bazen olabiliyor.

28'lik kullanıyorum. 6 tur 2,5 mm aralıklı.
Hocam kullandığınız aralıklı sarımla kaç ohm değerine ulaşıyorsunuz ?
Birde kullandığınız telin özelliğine göre ohm değerleri değişiyor mu aynı çap ve tur sarımınıza karşılık ?

Borac

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Takibimdeki bir ato :)

Merak ettiğim buharı nasıl ? Islak mı - kuru mu ?

İda rba da tek sevmediğim yön ıslak buhar vermesi :( Bunda durum nasıl acaba ?

İki atoyu da deneyen var mıdır ki acep :)