@efendy06
Selamlar,
Geçen hafta bir siteden ikinci el pioneer marka, aux, usb ve CD girişli bir teyp aldım. Aracın üzerinde vasat bir teyp vardı. Onu attım bir kenara. Ses inanılmaz değişti. Emin olun aynı şeyi siz de hissedersiniz.
Araç ses sistemlerinde ana ünite çok önemli. Ses işlemcisi ve çıkış gücü gerçek değeri yüksek bir ünite can damarı. Alacağınız transmitter hiçbir işe yaramayacak, ses kalitesi zaten düşük olacak. Çakmaklıktan sürekli akım çeken bir şey de bana sağlıklı gelmiyor. Ayrıca radyo için siz sürekli boş frekans aramakla uğraşacaksınız.

sonradan takılan aux vb zaten çıkış gücü düşük olan teybe, sonradan eklendiği için iyice kalite düşecek. Keyif almaz olacaksınız.
Sony de pioneer de kaliteli. Yarı yolda bırakmaz, sesi tatmin eder, hatta ayarı düzgün yapılırsa uzun zaman memnun şekilde kullanırsınız.
Bluetooth çok önemli değilse extra para vermeye gerek yok. Usb li bir teyp işinizi fazlasıyla görür. İleride çok detaylı ses sistemi kurma niyetiniz yoksa iki, üç çıkışlı amfi bağlanır falan filan takılmayın.