• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

s7e7v7e7n

E-sigara Meraklısı
Merhaba arkadaşlar,

Okumaya üşenen arkadaşlar için sormak istediğim üç soru vardı
Kısaca sorularım.
1- Küçük ve kaliteli mod tavsiyesi
2- Kendi sarımımı yapabileceğim ciğer çekimi kaliteli bir atomizer
3- aromasız nbase karışımı tavsiyesi (mümkünse en kaliteli ve kalitesinden şüphe duyulmayan markalar olabilir)

Okumayı seven arkadaşlar devam edelim :)

2 sene önce ego aio ile aranıza katılmıştım. Ben ki sigarayı hiç bir şey ile bırakamayan birisi, aio ile sigarayı bıraktım. Fakat bir süre sonra sigaraya dönüş yaptım.

Şimdi tekrardan buharlamaya başlayacağım :) Ego AIO hala duruyor. 3 tane de coil var. Yarın ilke kimya'dan satın aldığım nbaseler de geliyor. Bu 3 coil bittiğinde artık kendimin sarım yapabileceği bir mod ve atomizer'e geçme planım var. Aromasız nbase kullanma niyetindeyim. Çünkü başlı başına aroma da ayrı bir bağımlılık yapıyor :)

1- Şimdi piyasada çift pilli mod'lar çok büyük gibi gözüküyor. Aradığım en performanslı ve performansına göre en küçük boyutlarda olan bir mod. Tek pilli olabilir hiçbir sakınca yok. Sizden ricam bana birkaç mod önermeniz. Kendi araştırmalarım sonucunda Vapor Storm Puma Baby ürünü gözüme ilişti. Bu ürün hakkında ne düşünürsünüz? Diğer tüm alternatiflere de açığım.

2- Kendimin sarabileceğim çok büyük olmayan (2-3 ml tanklı) çift telli bir atomizer arayışındayım. Küçük olsun ve likiti akıtmasın benim için kafi. Öyle fabrika gibi buhar filan çıkartmasına da gerek yok. Atomizer olarak da Advken Manta Rta önerisi aldım. Ne düşünürsünüz? Ciğer çekimi düşünüyorum. Sigara içimi beni pek tatmin etmez düşüncesindeyim ki AIO dan alışkanlık o ciğer çekimiydi...

Sonuç olarak mod ve atomizerde küçük ve nispeten kaliteli ürün arayışındayım. Ürün fiyatları çok mühim değil. Şu sigara illetinden kurtarsın kafi zaten.

3-İlke kimyadan iki tane 100ml nbase satın aldım;

ilki
Vg- Sigma Aldrich
Pg - Basf
Vg/Pg/Oran - %70 Vg %30 Pg
N - Merck 6mg

ve ikincisi

Vg- Wilmar
Pg - Basf
Vg/Pg/Oran - %80 Vg %20 Pg
N - Merck 6mg

neden bunları seçtin diye sormayın seçenekleri sallayıp aldım :) ilk defa aromasız şekilde likit tüketeceğim. İsteğim kokusuz ve mümkünse acı tat olması. Sizce bu seçimler doğru mudur? Amacım sigarayı bırakmak. Bu likitler bitince 3ml ve sonrasında nikotinsiz alma gibi bir şeyler planlıyorum.

Tavsiyeleriniz önerileriniz benim için ve sigarayı bırakacaklar için çok önemli olacaktır. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Ataberk1183

E-sigara Meraklısı
Çok keyifle kullandığım bir ikili hocam pico mod ve ammit rta.küçük cebe sığıyor rahatça elde gizli oluyor.ammit i sarması çok kolay ve 22mm tek coile göre aroma buhar performansı bence iyi.

s7e7v7e7n

E-sigara Meraklısı
trelektroniksigara'dan Vapor Storm Puma Baby ve GeeKVape Zeus Dual RTA Atomizer aldım arkadaşlar.

umarım memnun kalırım. detaylı açıklamaları ürünler gelince buraya yazarım.

cevaplar için çok teşekkürler