• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Epek

E-Sigara Tecrübeli
Şu an var ilan hiç bekleme :) arkadaşa selamımı söyle ikram etsin :)

O biraz tuzlu kaçtı malesef ki zaten ben yetişene kadaralan almıştı. Yurt dışından tanıdıklarda gelmiyor ki getirelim :)

@Maykop bir getirse de rahatlasak diyorum. aparat alıp değiş dokuş yapmak istemiyorum, kanlı canlı kendisi lazım :D

ejlover

E-Sigara Acemi
dicodes-usa sitesinde Turkiye'ye gönderiliyor gibi gözüküyor (DHL ile). Ama DHL istanbulda giriyor gümrüğe müşavirlik v.s. ücretleri uğraştırıyor biraz. Buradan alışveriş yapan oldu mu hiç?

Bir de yurtdışından TR'ye gönderen nereler var bildiğiniz?

cs875

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
dicodes-usa sitesinde Turkiye'ye gönderiliyor gibi gözüküyor (DHL ile). Ama DHL istanbulda giriyor gümrüğe müşavirlik v.s. ücretleri uğraştırıyor biraz. Buradan alışveriş yapan oldu mu hiç?

Bir de yurtdışından TR'ye gönderen nereler var bildiğiniz?
Bence tanıdık bulmaya çalışın. Yunanistan isveç gönderen firmalar var ama takılma riski sabit :)

• Beğendim
Tepkiler: Epek

Hessen

E-sigara Meraklısı
Bugün elime ulaştı ilk rta atom olduğu için bir kıyaslama yapamıyorum. Ancak soğuk-ılık arası buhar vermesi hoşuma gitti. İlk kez coil sardığım için biraz uğraştırdı ama ikinci denememde başardım. Umarım pamuklamayı da düzgün yapmışımdırda akıtma olmaz.

efendy94

E-Sigara Acemi
Bugün elime ulaştı ilk rta atom olduğu için bir kıyaslama yapamıyorum. Ancak soğuk-ılık arası buhar vermesi hoşuma gitti. İlk kez coil sardığım için biraz uğraştırdı ama ikinci denememde başardım. Umarım pamuklamayı da düzgün yapmışımdırda akıtma olmaz.
yanlışınız var ufak chamber'li ve kısa olmasından dolayı sıcak-ılık arası buhar veren bir atomizerdir. Bu özelliği de kötü bir özellik değildir kişiye göre değişir. Pamuklaması ve coillemesi çok kolaydır.

Hessen

E-sigara Meraklısı
@efendy94 hocam belki siz haklısınızdır bilemiyorum. Kıyaslamada yapamıyorum ilk rta atom olduğu için. Ancak ilk kullandığım endura t22 pro nun hazır coilli prism atosuna kıyasla oldukça soğuk geldi bana.

Archivaper

E-Sigara Acemi
@efendy94 hocam belki siz haklısınızdır bilemiyorum. Kıyaslamada yapamıyorum ilk rta atom olduğu için. Ancak ilk kullandığım endura t22 pro nun hazır coilli prism atosuna kıyasla oldukça soğuk geldi bana.
hazır coillere göre daha ılık olabilir hocam ancak şöyle genel bir kanı var:
Büyük atomizerler( Flash e vapor,nduro gibi), küçük atomizerlere göre ( kayfun lite,expromizer v4 gibi) daha sıcak buhar verir. aroma odaklıdırlar.

Frantikk

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Alttan dolum akıtmama konusunda daha avantajlı oluyor. Bu açıdan hata kabul eder bir atonuz var.

Hessen

E-sigara Meraklısı
@Archivaper @Frantikk hocam yazdığınız iyi oldu çünkü şöyle bir problemle karşı karşıyayım elimdeki mod bazen tc moduna geçmiyor tc modunda olsa bile sıcaklık ayarı yapmıyor watt modunda gibi takılıyor ayrıca atoyu taktıktan bazen sıcaklık kontrol yazısı çıkıp buharlamayı kesiyor bu 1 sn içinde oluyor. Tc moduna geçtiğinde ise aşırı sıcak buhar veriyor. Acaba sarımda mı sıkıntı var ss316l tel kullanıyorum 28ga 3mm de sarıyorum.

sefadrsn

E-sigara Meraklısı
Nasıl efendim orjinalini getirtmek istiyorum kullananlar memnun mu ? Özellikle eskiden Troy M V2 kullanan birisi olarak o kadifemsi buhara benzer mi ?