Bu likit nasıl? Kalite ve aroma olarak. Nerden alıyorsunuz?Akşam üstü mech, Rogue USA Illuminati ve Cosmonaut RDA 0.2 Fused Clapton.
![]()
Hocam forum olarak sonuna kadar yanındayız.
Gece gece güldürdün valla hocamHocam forum olarak sonuna kadar yanındayız.
Setup biraz daha dayanırsa UNESCO'nun Dünya Mirası Listesinde yerini alacaktır![]()
Eyvallah gardaşıııımGeçmiş olsun kanka
Hocam covid iken boğaz ağrısı kuruluk tahriş yaşadınız mı? Ben pozitifim şu an 3-4 gündür buharlayamıyorum canım acıyor, sizde ne zaman normale döndü270341 eklentisini görüntüle Negatife döndük sonunda![]()
Hocam bende kronikte faranjit var. Öksürüğüm kesilene kadar derin nefes bile alamıyprsum ne yazık ki. Hatta bir süre ateşli kullandım ne yazık kiHocam covid iken boğaz ağrısı kuruluk tahriş yaşadınız mı? Ben pozitifim şu an 3-4 gündür buharlayamıyorum canım acıyor, sizde ne zaman normale döndü
Ben geçen hafta geçirdim. Bir hek boğaz ağrısı ve genizde doluluk vardı. Ama buharlamamı engelleyecek kadar değildi. Ne olur ne olmaz diye 3-6 mg olarak tükettim likitleriHocam covid iken boğaz ağrısı kuruluk tahriş yaşadınız mı? Ben pozitifim şu an 3-4 gündür buharlayamıyorum canım acıyor, sizde ne zaman normale döndü
Ben geçen hafta geçirdim. Bir hek boğaz ağrısı ve genizde doluluk vardı. Ama buharlamamı engelleyecek kadar değildi. Ne olur ne olmaz diye 3-6 mg olarak tükettim likitleri
Benim nefes darlığı vs. herhangi bir şey yok, sadece boğazımda tahriş var biraz, bu da sadece yutkunduğumda canımı acıtıyor normal zamanda rahatsız etmiyor fazla, acaba düşük watta soğuk buhar denesem mi biraz.Hocam bende kronikte faranjit var. Öksürüğüm kesilene kadar derin nefes bile alamıyprsum ne yazık ki. Hatta bir süre ateşli kullandım ne yazık kitakip edip yavaş yavaş deneyin hocam. Bir de muhakkak sıvı tüketin elektronik sigara ile birlikte.