Pamuklama nasıl hocam?Bendeki sorun besleme yapmiyor kapağı açıyorum 8 sn mükemmel besleme iki fırt çekiyorum üçüncüde gene besleme yok her seferinde bu kapağı açıp kapamadan gına geldi zeus rta x den dört tane aldım hepsi aynı oğlan mükemmel tank dediğin bu muydu diye dalga geçiyor. Tank baloncuk yapmıyor altı senedir elektronik kullanıyorum likiti kendim yapıyorum claptonu bile kendim sarabilirim ne denediysem bu besleme olayını çözemedim
Kapağı açtımmı besleme harika kapattımmı iki fırttan sonra yanık tadı napacağımı bilemedim sizlere danışayım dedim
Hava kanallarına bakın hocam. Üretim hatası olabilir. Kanalları kapalı olabilirŞimdi kapağı tam kapatmayıp ucunda bıraktım besle iyi ama uzun süre böyle bırakırsam aşırı beslemeden flooting olur sanıyorum yani bu tankları sürekli böylemi kullanmak gerekecek bir yerde bi hata var ama çözemedim
Likitlerinizin oranı nedir hocam? vg pg?Şimdi kapağı tam kapatmayıp ucunda bıraktım besle iyi ama uzun süre böyle bırakırsam aşırı beslemeden flooting olur sanıyorum yani bu tankları sürekli böylemi kullanmak gerekecek bir yerde bi hata var ama çözemedim
Aromayla beraber 85/15Likitlerinizin oranı nedir hocam? vg pg?
Biraz yoğun geliyor olabilir, zeus bol pamuklu olduğu için. Fikir olarak aklıma geldi, varsa pg si biraz yüksek likitle deneyin bence.Aromayla beraber 85/15
90/10 nbase kullanıyorum merk
Uymaz diye biliyorumzeus x swag2 ye uyar mı
Uyar,kullanabilirsin.zeus x vaporesso switcher moda uyar mı ?