• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

MR.BERK

Esf Müptela

Önceki dual model gibi çift coilli lakin komple yenilenmiş bir baca ve hava kanalı, DL'ciler için yeni bir maceraya benziyor, ileri zamanlarda detaylı incelemeler olacaktır.

• Beğendim
Tepkiler: AlienTR

Remus

E-Sigara Kullanıcısı
Bendeki sorun besleme yapmiyor kapağı açıyorum 8 sn mükemmel besleme iki fırt çekiyorum üçüncüde gene besleme yok her seferinde bu kapağı açıp kapamadan gına geldi zeus rta x den dört tane aldım hepsi aynı oğlan mükemmel tank dediğin bu muydu diye dalga geçiyor. Tank baloncuk yapmıyor altı senedir elektronik kullanıyorum likiti kendim yapıyorum claptonu bile kendim sarabilirim ne denediysem bu besleme olayını çözemedim
Kapağı açtımmı besleme harika kapattımmı iki fırttan sonra yanık tadı napacağımı bilemedim sizlere danışayım dedim
Pamuklama nasıl hocam?
Hangi marka kullanıyorsunuz?

hak62tr

E-sigara Meraklısı
İçinden çıkanıda kullandım fuji de kullandım sonuç aynı pamuklamada sıkıntı olduğunu sanmıyorum kapağı açtımmı besleme mükemmel nedense tank likiti yaktıktan sonra hava alıp baloncuk oluşturmuyor içerde dengeleme yapmıyor işin enteresanı aldığım dört tank da aynı

hak62tr

E-sigara Meraklısı
Şimdi kapağı tam kapatmayıp ucunda bıraktım besle iyi ama uzun süre böyle bırakırsam aşırı beslemeden flooting olur sanıyorum yani bu tankları sürekli böylemi kullanmak gerekecek bir yerde bi hata var ama çözemedim

Remus

E-Sigara Kullanıcısı
Şimdi kapağı tam kapatmayıp ucunda bıraktım besle iyi ama uzun süre böyle bırakırsam aşırı beslemeden flooting olur sanıyorum yani bu tankları sürekli böylemi kullanmak gerekecek bir yerde bi hata var ama çözemedim
Hava kanallarına bakın hocam. Üretim hatası olabilir. Kanalları kapalı olabilir

hak62tr

E-sigara Meraklısı
Evet tespitiniz doğru olabilir zira pamuğun kenarindan boşluk bıraktım iki tarafdanda şimdi beslemesi gayet iyi sabah kalktım flooting de yok sorunu çözdüm sanırım birde prime pamukla deneyeceğim çok tşk ler ilginiz ve alaknız için

fatihbacak58

E-sigara Meraklısı
Zeus x telin takıldığı yerin alt kısmı çıktı.Check atomizer hatası alıyorum nasıl tamir edebilirim bilgisi olan var mı?Ya da aliexpresten clone taban alsam diğer orijinal parçalar uyar mı?İkinci el alt kısmı satan var mı?

furkan697

E-sigara Meraklısı
1-2 haftadır kullanıyorum ama dün vidalarda bi sıkıntı oldu sanırım vidayı sıkıyorum ama sonda boşa dönüyor direnç farkı oluyor sanırım coil tellerinin biri daha geç ısıtıyor haliyle nasıl çözebilirim vida değişikliği yaptım ama olmuyor