• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

clairvoyant

3 hece 8 harf sadece BEŞİKTAŞ
Web sitesi
www.cimri.com
hocam ne aldınız ve ya hangisi daha güzel buhar aroma veriyormuş ben de rda ya geçmek istiyorum kararsız kaldım
[doublepost=1510418854,1510261385][/doublepost]selamın aleyküm arkadaşlar peerless special almayı düşünüyorum sizce nasıl aroma açısından

tavsiye ederim, hem deck yapısı hem kocaman haznesi bakımından çok severek kullandığım bi ato.

antitu

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Likit doldurmak için açmak durumunda kaldığımda kol kası yaptırması dışında her şeyiyle güzel bir atomizer.

• Beğendim
Tepkiler: aranel

clairvoyant

Web sitesi
www.cimri.com
Hocam nerden bulabilirim peki Ae den alsam uzun zaman da gelecek forum tedarikçilerinde 2 tanesin de gördüm onlarda sıfırlamış stoğu kaldım sap gibi

valla hocam ben yurt dışından aldığım için inanın ne desem yalan olur şimdi.
forumu takip edeceksiniz mecbur veya malum facebook grupları vs. ancak öyle sanırım.
orjinal almaya özen gösterin bu arada AE yapacaksanız eğer, klonları çok leş oluyor bir tanesine denk geldimde aman allah yani :)
authentic olmayı sapına kadar hakediyor peerless.

07ty542

E-sigara Meraklısı
valla hocam ben yurt dışından aldığım için inanın ne desem yalan olur şimdi.
forumu takip edeceksiniz mecbur veya malum facebook grupları vs. ancak öyle sanırım.
orjinal almaya özen gösterin bu arada AE yapacaksanız eğer, klonları çok leş oluyor bir tanesine denk geldimde aman allah yani :)
authentic olmayı sapına kadar hakediyor peerless.
Tamamdır hocam ben daha yeni atlıyorum bu rda işine de tesla nano bi mod aldım inşallah pişman olmam böyle bir combinden

clairvoyant

Web sitesi
www.cimri.com
@07ty542 peerless SE yeni çıkan seri, 140lira Türkiye fiyatıyla kısmen makul denilebilecek düzeyde sanırım, düşünebilirsiniz.

@troll1742 olabilir, doğrudur. Ben de Recoil v2'yi klon kullandım, klon demeye bin şahit ister. Nefis yapmıştı herifler :) Arada çıkıyor öyle.

07ty542

E-sigara Meraklısı
@07ty542 peerless SE yeni çıkan seri, 140lira Türkiye fiyatıyla kısmen makul denilebilecek düzeyde sanırım, düşünebilirsiniz.

@troll1742 olabilir, doğrudur. Ben de Recoil v2'yi klon kullandım, klon demeye bin şahit ister. Nefis yapmıştı herifler :) Arada çıkıyor öyle.
Sağolasın hocam 120 falan diyeceğim kabul ederse alırım inşallah orjinaldir

clairvoyant

Web sitesi
www.cimri.com
@07ty542 tel/pamuk işlerine eliniz yatkınsa, rda'dan başka bişi zor kullanırsınız peerless'dan sonra öyle diyim :)
şahsi görüşüm tabi.

ShiftDel

E-Sigara Kullanıcısı
bir çok yere baktım fakat bu peerless ve peerless se arasında kullanılan madde dışında bi fark yazan olmamış kullanan abilerim ablalarım varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi ?

Thrasher

E-Sigara Acemi
bir çok yere baktım fakat bu peerless ve peerless se arasında kullanılan madde dışında bi fark yazan olmamış kullanan abilerim ablalarım varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi ?
Hocam normali alüminyum. Çok ısınıyormuş. Se ise çelik. Ben SE kullanıyorum. Onun dışında drip tip farklı, tiplerine bakarsan farkedersin. Normalde hava kanalı ayarlamak daha zormuş, ve 810 drip tipler cuk oturmuyormuş. SE'de bunlar çözülmüş. Ben tasarım olarak normali daha çok seviyorum ama SE bile hayli ısınıyor, normalini düşünemiyorum.
Son olarak normalde var mı bilemiyorum ama SE'de ultem drip tipin yanında siyah plastik drip tip de veriyorlar. Bildiğim farklar bunlar temel olarak. Heh bir de, normal versiyonda iç altın kaplama soyuluyormuş. Solumaya müsait. SE'de bu problem de yok

ShiftDel

E-Sigara Kullanıcısı
Hocam normali alüminyum. Çok ısınıyormuş. Se ise çelik. Ben SE kullanıyorum. Onun dışında drip tip farklı, tiplerine bakarsan farkedersin. Normalde hava kanalı ayarlamak daha zormuş, ve 810 drip tipler cuk oturmuyormuş. SE'de bunlar çözülmüş. Ben tasarım olarak normali daha çok seviyorum ama SE bile hayli ısınıyor, normalini düşünemiyorum.
Son olarak normalde var mı bilemiyorum ama SE'de ultem drip tipin yanında siyah plastik drip tip de veriyorlar. Bildiğim farklar bunlar temel olarak. Heh bir de, normal versiyonda iç altın kaplama soyuluyormuş. Solumaya müsait. SE'de bu problem de yok

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle içinin soyulması ve benim onu soluma ihtimalim bile se alma kararımı kesinleştirmiş bulunuyor. Onun dışında üst kısmı aliminyum olduğu için se den daha az ısınıyor diyenler de hayli fazla ama dediğim gibi anladığım kadarıyla se sorunlar giderilmiş daha kaliteli versiyonu mecbur se alınacak :)

Thrasher

E-Sigara Acemi
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle içinin soyulması ve benim onu soluma ihtimalim bile se alma kararımı kesinleştirmiş bulunuyor. Onun dışında üst kısmı aliminyum olduğu için se den daha az ısınıyor diyenler de hayli fazla ama dediğim gibi anladığım kadarıyla se sorunlar giderilmiş daha kaliteli versiyonu mecbur se alınacak :)
Olaş şu üstad, çelik daha geç soğuyor. Daha geç ısınıyor. Benim derdim burada moda iletilen ısı. Bundan dolayı çelik daha tercih edilesi geldi nasıl işliyor bilemiyorum tam olarak ama. Cüzi bir fiyat farkı var üstad kesinlikle DE al derim

• Beğendim
Tepkiler: mehmetakarsu94