• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Batu Khan

</Synt4x>
Bu atomizer üzerine birsürü inceleme videosu zaten mevcut ama özellikle Türkiye piyasasında adından neredeyse hiç söz edilmeyen bir atomizer gibi kenarda atıl kaldı.

Neden Creed hiç tutulmadı? Bir Manta kadar değeri yok mu?
Var. Cidden var. Çok güzel, cici bir atomizer :)

Ben bu Atomizer'in en Çok neyini sevdim?

Gerek Aroma, Gerek Buhar Performansı
Yan Yattığında veya Ters döndüğünde Akıtmaması
4. Tank Dolumu bitiminde bile çok az terlemiş olması

gibi birçok konuda gözüme giren bir atomizer oldu.

CREED RTA

3 Farklı yanma odası aparatı, Single Coil Aparatı ve 3 Farklı Driptip seçeneği ile karşımıza geliyor.

-*-*-*-

Gördüğünüz gibi kibar görünümde sade bir Dual Velocity deck'e sahip.
Base kısmında 3 adet hava giriş kanalı mevcut

Ancak deck ile ilgili aklıma takılan tek sorun çok kalın teller takmak istediğinizde (Juggernaut gibi) dualde zorlanabilirsiniz ama Dual Alien Clapton kullanılabilir.

1.jpg

Telleme ve Pamuklama

Dual Coil'de Yanma Odası telleri Hava kanalına üstten ve yandan hizalı, yanma odası aparatı takıldığında temas etmeyecek şekilde yerleştiriyoruz. Aynısını single coilde de yapabiliyoruz.

3.jpg

Pamuklama için altı kapalı pamuk yuvası mevcut değil, tamamen aşağı inen pamuk kanalları mevcut.

Alttaki görsellerde 1 Numaralı görselde gördüğünüz gibi taktığım pamuklar aşağı kadar inmekte, bu da besleme açısından daha rahat bir pamuklama yapmamızı sağlıyor.

2 Numaralı görselde ise eğer ki pamukları tiftikledikten sonra aşağı indirdiğinizde pamuk kanallarını tamamen kapatabiliyorsanız hiçbir şekilde akıtma ihtimali olmayacaktır.

4.jpg

Sonuç olarak Video incelemelerinde olduğu gibi de olsa iyi bir pamuklama yapabiliyorsanız aroma performansı sizi tatmin edecektir.

2.jpg

Paket içeriğinde Atomizer ve 3 Farklı Yanma Odası Aparatları dışında yedek Oring ve vidalar, 510 Driptip ve Adaptörü, Şişme cam tank, 2 Adet 810 Driptip ve Single Coil aparatı gelmektedir.

6.jpg

Kişisel Aparat Kullanım Tavsiyelerim

Eğer Aroma Odaklı kullanmak istiyorsanız sadece 3 numaralı yanma odası aparatını takın,
3 numaralı aparat ılık buhar ve iyi aroma verirken, 1 ve 2 numaralı aparatlar soğuk/ılık ve orta aroma performansı ile biraz daha havadar içim sağlayacaktır.
Aynı şekilde eğer 2 numaralı 810 driptip'i kullanırsanız da aromada artış olduğunu farkedebilirsiniz.

Single Coil kullanmak isteyenler de olabileceği için (benim gibi) aparat ile kullanımda da doğru pamuklama ile hiçbir şekilde akıtma veya terletme gibi sorunlar yaşatmayan bir atomizer.

Tel olarak da 3mm/ 5tur öneriyorum.
+++ Single Coil için 1 numaralı Aparat ile Ultem Driptip'i önerebilirim.

Teşekkürler, iyi Forumlar, iyi Bayramlar :)

Son düzenleme:

Tyfun0733

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli

Flash-I-Seven

E-Sigara Acemi
Akıtma ihtimali konusunda haklısınız, üst hava kanallı Intake oldukça kullanılan bir atomizer. Ancak biraz da performansa dönük olması için çift coilli kullanıma da imkan veren ve yine üst hava kanallı Zeus X şu an için ilk tercihim gibi bir şey. Creed'i görene kadar. Creed alt hava kanallı olsa da fiyat avantajı ile Zeus X'in bir tık önünde kalıyor. Tek coil kullanımına imkan veren aparatı sayesinde 2 coili aynı anda takma kısmını bir süre aşarım diye düşünüyorum.
Yeni yeni ceyranlı kullanmaya başlamış biri olarak acemice benim gördüğüm, Zeus X ile arasındaki farkı hava kanalları. Ve yine bu forumdan okuduğum kadarıyla alttan hava kanallı atolar aroma konusunda üst hava kanallılardan daha iyi.
kullanılan tel pamuk, telin konumu içilen likit çeşiti hepsi etkileyici unsur üstadım, dediğiniz gibi olabilir ben tamamen kendi kullanimima göre yorumladım, saygılar

hammersmith

+ - × ÷
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
En son brunhilde de gördüm galiba, velocity tasarım pek kullanılmıyor sanki yada benim radarıma giren pek olmadı. Hatta yeni çıkan ürünlerde tasarımda hep rda esintileri var gibi. Zeus x ile karsılastırmak doğru değil zeus x ticari bir atomizer bence.

alfa20

E-Sigara Acemi
Ama önemli avantajı var zeusun kurulumu çok kolay. Hata toleransı çok yüksek. Akıtma zaten taf olaması dolayısı ile yok. Yeni başlayan için hiç fen değil bence