• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Filojiston

E-sigara Meraklısı
İlk defa kendi likitimi yapmayı deneyeceğim. Birkaç aroma seçtim fakat aromaları İlke Kimya'dan alacağım için NBase'i de oradan almak istiyorum. VG-PG Markaları hakkında en ufak fikrim yok. Ciğer çekimi içiyorum ve genel olarak 0-3 mg kullanıyorum. Sizce NBase karışımım nasıl olmalı?

VG Seçenekleri: Sigma Aldritch
Carlo Erba
Wilmar
Vance
Evyap

PG Seçenekleri: Merck PG
BASF
Ineos

Oranları nasıl olmalı?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Filojiston

E-sigara Meraklısı
80/20 3mg evyap/merck/merck tavsiyemdir.

Smooth bir icimi olur

Ben biraz daha kurabiye, karamel gibi koyu tatları seviyorum. Meyve olarak kremasız içemiyorum yani sadece meyve olanları içemiyorum. Bakalım başkaları farklı şeyler önerirse aralarında seçim yapacağım. Bu aralar 0 mg kullanıyorum bu arada.
[doublepost=1570198781,1570194310][/doublepost]yukarı

Hachi

E-sigara Meraklısı
Nic olarak en yumuşak merck sonra siegfried en serti chemnovatic.
PG olarak Merck yada ineos yumuşak,basf sert içim,
VG olarak en övülen Merck vg sonra sigma veya oxi deneyebilirsiniz.
Ben ioi vg kullanıyorum gayet tatmin edici nötr bir tadı var,

“By_ChOw'

E-Sigara Acemi
80/20/3mg ıoı merck merck tam dl içim için biçilmiş kaftan

Filojiston

E-sigara Meraklısı
Yaklaşık 2 haftadır sigara içmiyorum, şu anda elimde 0mg likit var birkaç şişe, sigara içesim gelmiyor fakat bir yandan da 3mg mi alsaydım diye düşünmüyor değilim. Yapacağım likit sütlü olduğu için biraz sıcak buharla içmek istiyorum. Hâla aşırı kararsızım acaba 3mg mi alsam yada 0mg mi alsam.