• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

TİESTO

Tebessüm Fabrikası
ESF Tecrübeli
Çokca aldığım sorulardandır..
Benim gibi fiziği,kimyası(ohm kanunlarına girmeden)ı zayıfların anlayacağı şekilde yazayım dedim:)

Yüksek ohm:Telin çabuk ve hızlı kızarmasına sebep olur..Kısa süreli puf ve orta seviye buhar olanağı sağlar..
Yüksek ohmda uzun puf , hızlı ve çabuk kızarım olacağından yanık tadına sebep olur.

Düşük ohm:
Yüksek ohm un tam tersi orta zamanllı kızarmaya sebep olur.Uzun puflu içim sevenler için idealdir.Bol buhara olanak sağlar.

Hangi durumda yüksek ya da düşük ohm alırız?
İnce tel kullanırsanız 5-6 tur ya da kalın teli 7-8 tur yaparsanız ohm yüksek çıkar.
Kalın tel kullanır ve kısa turlar(4-5 tur) yaparsanız düşük ohm çıkar..

Çok SADE ve BASİT olarak yazmak içimden geldi..Ekleme yapmak isteyen buhardaşlarımız BASİTCE ekleme yaparsa da iyi olur..
Faydası olursa NE MUTLU BANA..:)

2 farklı ohm ve aynı watt daki durum arkadaşlar.
1-40 w 0,39 ohm griffindeki ısınma zamanı ve durum
Düşük ohm da daha geç ısınma görülmekte
2-40 w 0,95 ohm cthulhu mtl ısınma zamanı ve durumu
Yüksek ohm da daha hızlı ısınma görülmekte hatta pamuk yandı:)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:

bektasii

E-sigara Meraklısı
benim anlamadığım ni80 telde 1.0 ohm alınca tel 7 watta ısınıyor kullanıyorum ama 1.25 ohm değer yakalayınca 14-20 arasına çıkarmam gerekiyor yüksek ohm da nasıl düşük watta kullanılıyorlar