- Web sitesi
- cansizcan.blogspot.com.tr
Yetkililere sesleniyorum @BUHAR6 ya Çılgın Esigara Profesörü tagı verilmesini istiyorum 

Ah be abi.@BUHAR6 likiti evde unuttuğumda otomatik getirecek bir cihaz isteyebilir miyim? Daha mesai bitişine 1 saat var ve kalan likitim ektedir...
314375 eklentisini görüntüle
Üzdü beAh be abi.
Beim likitler iş yerimdeydi. Aynı sebepten gidip alıp gelmek zorunda kaldım.![]()
@BUHAR6 likiti evde unuttuğumda otomatik getirecek bir cihaz isteyebilir miyim? Daha mesai bitişine 1 saat var ve kalan likitim ektedir...
314375 eklentisini görüntüle
işte feraset işte fazilet işte adam gibi adamlık.Step motor ve taşıyıcı testi. Bu sefer konu mankeni Bear Long.
resmen projenin sonuYazılıma step motor için hızlanma (acceleration) kontrolü eklendi. Bu sese bayılıyorum. Çok robotik.
Bir şey dicem fikrimi ifade ediyorum sadece ve diyorum ki bu sallama karıştırma işine geçmişte ayırdığım vakitlere acıyorum. Neden mi, çünkü mıknatıslı motorlu düzenekler kurdum, pipet ucunu bükerek motora taktım, kavanoz kapağı deldim, mıknatısla elektrik enerjisiz karıştırıcılar yaptım ama heyhaat her biri o anlık verdiği 'oluyor galiba' zevkinden başka bir şeye yaramıyormuş. Neden mi, nedeni açık içine aroma koyduğunuz baseyi şöyle 15 saniye elde çalkalayıp bırakınca zaten o aroma kendiliğinden açılıyor. Nüfuz ediyor her yere. Geçmişimdeki boş işler sıralamasında ilk 3'e girebilecek bir olay bu karıştırma kısmını sorun edip gerek mekanik gerekse elektronik aksamlarla karıştırıcılar icat etmek... Mazur görün ama karıştırıp karıştırıp bolca karıştırıp likitiniz için iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz fakat değil. Likiti likit yapan, tat ve lezzet veren, içince mesut eden karıştırmak değil; demlemek. Beklemek. Sabırla... İşte o vakit güzel oluyor likit.
Değişe değişe bitmeyecek galiba bu proje
Yok yok az kaldı. 3d yazıcıda bazı upgrade ler yaptım da. Biraz aksadı. Ama şu an parçalar baskıda.Değişe değişe bitmeyecek galiba bu proje![]()