• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

GERTAN72

E-Sigara Veteran
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
for the taste of fresh squozen juice on every squonk!

costruireunaboxmod.jpg

5d2b22aa-1d9d-287d.jpg

10568d1278208960-rnrmanufacturing-journeyman-we-know-him-kaji-3-7-6v-bottom-feeding-mod-buyer-s-review-cimg1809.jpg

102_5369.jpg

glv-3.jpg

Nkr1w.jpg

di-GZLC.jpg

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:

hzrfn

E-sigara Meraklısı
Creed RTA ve blotto der susarım ben.

Elrond

E-Sigara Acemi
Ara ara bana da geliyor Citadel'in yanına bir de BF mod al diye ama modlar genelde mekanik diye uzak duruyorum. Piyasada var mı regüle modlar? Pulse v2,Aegis vs. Telegram'da Facebook'ta falan? Burada podlardan göz gözü görmüyor.

joeyrettin

E-sigara Meraklısı
Ara ara bana da geliyor Citadel'in yanına bir de BF mod al diye ama modlar genelde mekanik diye uzak duruyorum. Piyasada var mı regüle modlar? Pulse v2,Aegis vs. Telegram'da Facebook'ta falan? Burada podlardan göz gözü görmüyor.
Hocam citadel nasıl memnun musunuz ? Merak ettiğim atomizerlerden birisi. Çok başarılı olduğu söyleniyor.

Elrond

E-Sigara Acemi
Hocam citadel nasıl memnun musunuz ? Merak ettiğim atomizerlerden birisi. Çok başarılı olduğu söyleniyor.
Bir iki eksisi dışında memnunum hocam. Ancak başarı kıyası yapabilecek kadar çok single coil rda denemedim,açıkçası da başka bir şey aramadım(Haku Venna ve Hadaly dışında,hala arıyorum onlardan.:D). Ni80 fused claptonlarla kullanıyorum 0.35-0.40 ohm civarı. Sarımı kolay,aroması iyi,çalışma alanı geniş,farklı sarımlara imkan tanıyor. İçindeki ultem parçanın herhangi bir artısını göremedim henüz. Belki daha ince tellerle iyi performans sağlıyordur. Eksileri;zincir çekimde kullandığınız tel fused/alien clapton türeviyse metal cap hızlı ısınıyor ve kendi driptipi çok küçük. Ayrıca satılan ultem caple ısınma sorununun önüne geçilebilir. Orijinal almanızı asla tavsiye etmem,az kutu içeriğine rağmen çok pahalı ve yanında ekstra cap yok,ayrıca almanız gerek. Ama klon alacaksanız üzeceğini hiç sanmam.

joeyrettin

E-sigara Meraklısı
Bir iki eksisi dışında memnunum hocam. Ancak başarı kıyası yapabilecek kadar çok single coil rda denemedim,açıkçası da başka bir şey aramadım(Haku Venna ve Hadaly dışında,hala arıyorum onlardan.:D). Ni80 fused claptonlarla kullanıyorum 0.35-0.40 ohm civarı. Sarımı kolay,aroması iyi,çalışma alanı geniş,farklı sarımlara imkan tanıyor. İçindeki ultem parçanın herhangi bir artısını göremedim henüz. Belki daha ince tellerle iyi performans sağlıyordur. Eksileri;zincir çekimde kullandığınız tel fused/alien clapton türeviyse metal cap hızlı ısınıyor ve kendi driptipi çok küçük. Ayrıca satılan ultem caple ısınma sorununun önüne geçilebilir. Orijinal almanızı asla tavsiye etmem,az kutu içeriğine rağmen çok pahalı ve yanında ekstra cap yok,ayrıca almanız gerek. Ama klon alacaksanız üzeceğini hiç sanmam.
Deck yapısı benzediğini düşündüğüm bi atomizer bulmuştum ama coili sürekli yaktığı için kullanmayı bıraktım daha sonra. Şimdi Dropla devam ediyorum. Denk gelirse ileride alırım muhtemelen. Ama dediğiniz gibi çok pahalı bir atomizer. Türkiye de pek bulunmuyor.