• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

GERTAN72

E-Sigara Veteran
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
for the taste of fresh squozen juice on every squonk!

costruireunaboxmod.jpg

5d2b22aa-1d9d-287d.jpg

10568d1278208960-rnrmanufacturing-journeyman-we-know-him-kaji-3-7-6v-bottom-feeding-mod-buyer-s-review-cimg1809.jpg

102_5369.jpg

glv-3.jpg

Nkr1w.jpg

di-GZLC.jpg

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:

seckin2

E-Sigara Kullanıcısı
Pico squeeze almayı düşünüyorum, elimde hali hazırda iki tane pico modum var zaten. Memnun musunuz hocam. Boya kalitesi nasıl, dökme ve çizilme karşı gereğinden fazla mı hassas, squank şişesi yumuşak mı, temizlemesi zor mu?
Şişenin altındaki mıknatıs kendiliğinden çıkıyor mu, ateşleme nasıl? Pico ve articfoxlu pico ile kıyasla hangi düzeyde ateşlemesi?

Çok sordum, hakkınızı helal edin.
pico squeeze pico gibi değil, daha plastiğimsi, kesinlikle boya atması olmaz, çok sivri birşeyle kazınmadığı sürece çizilmez, boya konusunda ömürlük. şişesi ayarında yumuşak, ben memnunum. devre koruması dışında tamamen mekanik mod gibi, suya tutarak temizlediğim oldu, hafifçe suya tuttum ve devre kısmına dikkat ettim, sonra kuruladım. hep öyle yapıyorum. mıknatıslı kapak kolay çıkmıyor ama mıknatıs özelliği azaldıkça çıkacaktır diye düşünüyorum. ateşlemesi piconun bypass modu gibi.

GERTAN72

E-Sigara Veteran
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
bende little bang'i böyle sarmayı deneyeyim, silikayı nereden temin ediyorsunuz?

Silika çok eskiden kalma,şu an kim satıyor bilgim yok.12mg 95vg/5su aromasiz kullanıyorum.su pamukta biraz sıkıntı yaptığı için silika kullanmaya başladım.

delibeyy

E-Sigara Acemi
mümkün tabiki ama bu özet geçilerek yapılacak bişey değil. öncelikle kasayı oluşturmak lazım bunu nasıl yapmayı planlıyorsunuz. 3d yazıcı_? oyma ahşap_? havyanız olmalı lehim için. ve 510 squonk bağlantısı..
Bunlardan hiç biri yok maalesef.
Ancak bu piyasadaki yoklul beni bunu düşünmeme itti. Kafamda tasarım var ama 3d print yapan birini de bulmak lazım. Valla ne yapsam bilemedim kafalar karışık

Zqwzi

Oɳҽ Tɾυҽ Vαρҽɾ
pico squeeze pico gibi değil, daha plastiğimsi, kesinlikle boya atması olmaz, çok sivri birşeyle kazınmadığı sürece çizilmez, boya konusunda ömürlük. şişesi ayarında yumuşak, ben memnunum. devre koruması dışında tamamen mekanik mod gibi, suya tutarak temizlediğim oldu, hafifçe suya tuttum ve devre kısmına dikkat ettim, sonra kuruladım. hep öyle yapıyorum. mıknatıslı kapak kolay çıkmıyor ama mıknatıs özelliği azaldıkça çıkacaktır diye düşünüyorum. ateşlemesi piconun bypass modu gibi.

Çok teşekkür ederim, şimdi sıra modu bulmaya gelecek. Son zamanlarda baya popüler olmaya başladı. Grey olmazsa silver düşünüyorum.

Lugat

E-sigara Meraklısı
Kangertech DripBox Kırmızı İçin Şöyle Güzel Uyumlu bir atomizer önerebilirmisiniz birazda uygun fiyatlı olursa cok daha güzel olur tabi
(Birde 22mm den Büyük atomizerler uyum saglamiyormu bir bilginiz varmı?)

MrNellow

E-sigara Meraklısı
Aktif olarak Lost Vape Drone BF DNA250C ve Lost Vape Therion BF DNA75C kullaniyorum. Onun disinda Hotcig RSQ ve HCigar VTinbox mevcut.
Gerci Therion BF'in anakarti kendi kendine yandi. Halen Evolv ile bu konuyu tartisiyorum. Muhtemelen yeni bir anakart temin etmem gerekecek...

MrNellow

E-sigara Meraklısı
Kangertech DripBox Kırmızı İçin Şöyle Güzel Uyumlu bir atomizer önerebilirmisiniz birazda uygun fiyatlı olursa cok daha güzel olur tabi
(Birde 22mm den Büyük atomizerler uyum saglamiyormu bir bilginiz varmı?)
DL icin hem ucuz hem kolay bulunan bir sey olsun diyorsaniz oyumu Wasp Nano'dan yana kullaniyorum. Bulabilirseniz Engine RDA'yi da cok begendim.

BruceWayne

E-Sigara Tecrübeli
Galiba kulüpten mecburen çıkmak zorunda kalacağım bf mod satan yok arkadaş heryer pod pod pod..