• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
  • Tüm üyelerimizin dikkatine!. Forum harici "Facebook, Whatsapp, İnstagram vb." Sosyal oluşumlara, üye davet etmek ve davet talebinde bulunmak yasaktır.

Forum kurallarini okumak icin tiklayiniz.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Nasreddin Hoca

Platin Üye
Platin Üye
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli

Semihkaya12

E-sigara Meraklısı
Tesla wye 2 86w modum yere düştü ve bir daha açılmadı, Ankara'da bir tamirci söyleyebilecek var mı, vidaları da 6 köşeli yıldız şeklinde garip bir vida kendim açmayı denedim ancak açamadım, yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim, iyi forumlar dilerim.

GökayBey

E-sigara Meraklısı
Ankara içi özellikle etimesgut tarafı premium likit satan var ise ö.m lütfen. :)

ismet35

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar merhaba geçen gün geri e sigaraya donmeye karar verdim ve amerikan storedan revenger icin gt8 coil aldım yanında da vivavape idarelik likit aldım limon pazarından. ama hiç tat alamıyorum var mıdır bir çözümü

AtaK.

E-Sigara Acemi
Arkadaşlar merhaba geçen gün geri e sigaraya donmeye karar verdim ve amerikan storedan revenger icin gt8 coil aldım yanında da vivavape idarelik likit aldım limon pazarından. ama hiç tat alamıyorum var mıdır bir çözümü
ne olduğunu bilmediğiniz merdiven altı likit almamak en güzel çözüm hocam

spamicin

E-sigara Meraklısı
Merhaba arkadaşlar. Premium likit alacağım. Ama kandırılmak istemiyorum. Bu açıdan bana önereceğiniz bir tedarikçi var mı?
Ayrıca elimde birkaç cihaz var, onlarla salt mı içilir yoksa normal mi bilmiyorum.
Cihazlar:
Voopoo Drag Nano 2
Smok IPX80
Aspire AVP AIO

Ankara'dayım ama başka ilden de alabilirim likit. Yeter ki güvenilir olsun.

Anycurrent

E-sigara Meraklısı
Merhaba arkadaşlar. Premium likit alacağım. Ama kandırılmak istemiyorum. Bu açıdan bana önereceğiniz bir tedarikçi var mı?
Ayrıca elimde birkaç cihaz var, onlarla salt mı içilir yoksa normal mi bilmiyorum.
Cihazlar:
Voopoo Drag Nano 2
Smok IPX80
Aspire AVP AIO

Ankara'dayım ama başka ilden de alabilirim likit. Yeter ki güvenilir olsun.
Merhaba hocam başka yere gitmenize gerek yok, forumda tedarikçiler mevcut. İlanlar kısmından likit satış forumuna tıklamanız yeterlidir.

spamicin

E-sigara Meraklısı
Merhaba hocam başka yere gitmenize gerek yok, forumda tedarikçiler mevcut. İlanlar kısmından likit satış forumuna tıklamanız yeterlidir.
Hocam baktım ama çoğu eski mesaj, ekstra olarak da altlarında mesaj olmadığı için referans göremiyorum. Dolayısıyla ürünün orijinal mi yoksa sahte mi olduğunu anlayabileceğim bir nirengi noktası yok.
"şu" diyeceğiniz biri varsa özelden de yazsanız olur.

Anycurrent

E-sigara Meraklısı
Hocam baktım ama çoğu eski mesaj, ekstra olarak da altlarında mesaj olmadığı için referans göremiyorum. Dolayısıyla ürünün orijinal mi yoksa sahte mi olduğunu anlayabileceğim bir nirengi noktası yok.
Forumdaki tedarikçiler güvenilirdir, sahte ürün satma olayı olmaz. Herhangi bir ilana girdikten sonra ilan yorumları kısmına tıkladıktan sonra son sayfaya gidip almak istediğiniz ürün için yazarsanız tedarikçiler size yardımcı olacaktır.

BloodLetter

E-Sigara Acemi
İlan detayi butonunun yaninda ilan yorumlari var oraya basarsaniz yorumlari gorebilirsiniz.

Tokutaro

E-sigara Meraklısı
Ankara içerisinden aroma tedarik edebileceğim arkadaşlar var mı ? CDD,FE ya da tütün/ pastane aromaları mevcut arkadaşlardan gelip alabilirim.

erturkaytar

E-sigara Meraklısı
Hocalarım iyi akşamlar ben formumuzun Antalya'da yaşayan bir üyesiyim fakat babamın hastalığı dolayısıyla bir süredir Ankara'da kalıyoruz hazırlıksız yakalandığımdan dolayı kendi ev yapımı likitlerim tükenmek üzere bana biraz NBase satabilecek arkadaşımız var mı acaba 3 mg

hhb

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar ankara içi tamir yapan varmı dragxplus bozuldu