• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
  • Tüm üyelerimizin dikkatine!. Forum harici "Facebook, Whatsapp, İnstagram vb." Sosyal oluşumlara, üye davet etmek ve davet talebinde bulunmak yasaktır.

Forum kurallarini okumak icin tiklayiniz.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

meminaraz

E-sigara Meraklısı
Çok espirili biri. Konum atıp orada müşteriyi bekliyor. Yakında esnaf beni travesti sanıp kovacak ya hayırlısı bakalım dedi :)
Hala satıyor mu bilmiyorum açıkçası önceden kargo yapardı sağolsun hiç uğraşmazdım. Son 2 senedir pod'a geçtim salt içiyorum likit de çok nadir alıyorum genelde kendim yapıyorum. Ama yani şöyle penodat v2 alıp bir de efkar koyup içesim geldi açıkçası :)

ismet35

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar iyi günler smokg80 kit kullanıcısıyım herşeyiyle orjinal kullanıyorum nereden likit temin edebilirim ve coil yeni başladım ve sanırım dumana geri döneceğim tat alamıyorum herşeyi denedim bu 1 2 aydır..

meminaraz

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar iyi günler smokg80 kit kullanıcısıyım herşeyiyle orjinal kullanıyorum nereden likit temin edebilirim ve coil yeni başladım ve sanırım dumana geri döneceğim tat alamıyorum herşeyi denedim bu 1 2 aydır..
Burdaki satış bölümündeki ilanlara bakabilirsiniz hocam. Burda orjinal likitleri bulmanız kolay. Ama hangisi damak tadınıza uyar bilmiyorum açıkçası.

mertongun

E-sigara Meraklısı
Merhaba Arkadaşlar Ankara da elden teslim alabileceğim iyi bir salt likit satıcısı var mı tavsiye edebileceğiniz

ismet35

E-sigara Meraklısı
ankara icinde görüşebileceğim bilgili bi hocam var mı öğrenciyim cok masraf yaptım yardım edebilecek..

ismet35

E-sigara Meraklısı
yeni bir cam aldım adam buna uyuyor dedi ve uzunluk olarak uymuyor mm farkla bunu napabilirim arada tat gelmiyor arada ohm degeri 0lanıyor vs cok sıkıntı yasıyorum

AtaK.

E-Sigara Acemi
yeni bir cam aldım adam buna uyuyor dedi ve uzunluk olarak uymuyor mm farkla bunu napabilirim arada tat gelmiyor arada ohm degeri 0lanıyor vs cok sıkıntı yasıyorum
Arcadium avm tarafına gelirseniz yardımcı olurum ama aldığınız yer sanırım klon ürün satan bir yer yani güvenilir bir yerden mi aldınız bilmiyorum elimden geldiğince yardımcı olayım

• Katılıyorum
Tepkiler: adige16

ismet35

E-sigara Meraklısı
Arcadium avm tarafına gelirseniz yardımcı olurum ama aldığınız yer sanırım klon ürün satan bir yer yani güvenilir bir yerden mi aldınız bilmiyorum elimden geldiğince yardımcı olayım
Hocam limon pazarı onundeki asil iletişimden aldım hep başta cok guzeldi bu aralar hic memnun değilim camı da tam oturmadı kestirmek falan lazımmış ne yapacağımı bilemedim.

AtaK.

E-Sigara Acemi
Hocam limon pazarı onundeki asil iletişimden aldım hep başta cok guzeldi bu aralar hic memnun değilim camı da tam oturmadı kestirmek falan lazımmış ne yapacağımı bilemedim.
Hocam oralardaki çoğu cihaz klon yada orijinal ise de sıkıntılı ürünler ama ben orijinaline denk gelmedim. Yardım edeyim diyorum ama yardım edilebilecek bir durum yok gibi.

astek98

E-sigara Meraklısı
Selamlar
Ankara içi Vaperosso gt coil için yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar coil öldü likit bitti durumlar kötü

Zekiaygunn

E-sigara Meraklısı
Merhaba arkadaşlar dl için renkli 810 driptip arıyorum ilanlarda göremedim varmıdır satan birisi ?

zalkaiser

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar merhaba il dışından hastane için geldik ama likitim bitti keçiören civarında evyap tarzı likit bulabileceğim bir yer var mıdır?

• Beğendim
Tepkiler: celil2022

E-vaper

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar merhaba il dışından hastane için geldik ama likitim bitti keçiören civarında evyap tarzı likit bulabileceğim bir yer var mıdır?
Hocam efkarlikit diye arattırın webde. iletişime geçin size yardımcı olacaktır. ankarada kendisi.

Kaecilius

E-sigara Meraklısı
Dostlar xross 3 0.6 ohm kartuş arıyorum hiçbir yerde yok ankara içi bulabileceğim bir dükkan var mı

• Beğendim
Tepkiler: celil2022